Ismerje meg a MOON Power erejét!

Széles elektromos autó töltő kínálatunkkal és különleges szolgáltatásainkkal Ön is beléphet az elektromobilitás világába! Számtalan módon segítünk abban, hogy a jövő közlekedési formáját már ma élvezhesse: 

 • Szakmai tanácsadás: elektromos autó töltő otthonra

 • Elektromos autó töltő felszerelése előtti ellenőrzéssel

 • Megfelelő infrastruktúra előkészítésevel

 • Elektromos autó töltő felszerelésével és üzembe helyezésével

 • Folyamatos támogatással és profi karbantartással

 • Segítségnyújtással az engedélyezési kérelmek benyújtásához, támogatások igényléséhez

Az elektromos autó töltő kiépítése otthon lehet egyszerű is. Forduljon hozzánk bizalommal és az első személyes tanácsadáskor feltérképezzük egyéni igényeit, hogy a lehető legjobb megoldást nyújthassuk Önnek! A későbbiekben személyes kapcsolattartója fogja garantálni, hogy minden fontos fejleményről és újdonságról azonnal értesüljön.

Térképezze fel elektromos autója töltési lehetőségeit!

A MOON Power Pre Check kérdőív segítségével még a telepítés előtt megnézheti, milyen lehetőségei vannak elektromos autó kiépítésére otthonában. Csupán 10 kérdésre kell válaszolnia, amik alapján fel tudjuk mérni az alapvető feltételeket és ki tudjuk számolni Önnek az otthoni elektromos autó töltő árát.

A Pre Check kérdőíves válaszok elküldése után díjmentes ajánlatot adunk a telepítési helyszín felmérésére és tájékoztatjuk arról is, milyen elektromos autó töltési megoldásokat tudunk az adott körülmények között biztosítani.

 

MOON-POWER Home Check - helyszíni telepítési felmérés

Így történik a helyszíni telepítési felmérés!

A MOON Power Home Check helyszíni telepítési felmérés során telepítési szolgáltatónk szakértő munkatársa az alábbiakat végzi el: 

 • műszaki tanácsadást nyújt az elektromos autó töltőállomás részegységevel kapcsolatban

 • felméri a meglévő elektromos hálózat állapotát, illetve dokumentálja is azt (fényképekkel, valamint ellenőrzési- és mérési jegyzőkönyvekkel)

 • a csatlakozópontból kiindulva megtervezi a vezeték elhelyezési útvonalát egészen a felszerelési helyig

 • költségtervezetet állít össze a felmerülő költségekkel kapcsolatban

FONTOS! A MOON Power Home Check szolgáltatás kizárólag Magyarország területén vehető igénybe.

Oldja meg velünk egyszerűen a komplett töltőtelepítést!

 Az elvégzett Home Check felmérés alapján egy részletes költségtervezetet kap tőlünk, amit ha elfogad, előre egyeztetett időpontban el is kezdjük az elektromos autó töltő teljes telepítési folyamatát. 

Ez magába foglalja a megfelelő kábelek elhelyezését, az elektromos autó töltő felszerelését és a telepített készülék üzembe állítását. Ha bármilyen egyedi igénye merül fel, kollégánk abban is a segítségére lesz. 

A háztartásában elvégzett összes munkáról dokumentációt készítünk, amit a telepítés végeztével át is adunk Önnek. 

Fali töltőt szeretne elektromos autójához? Fogadja meg tanácsainkat!

Fontos tudnia, hogy ha igénybe veszi komplett töltőtelepítési szolgáltatásunkat, akkor nem csak a munkára, hanem a telepített készülékekre is átfogó jótállást tudunk biztosítani. A wallbox telepítését egyébként egy Ön által választott, regisztrált villanyszerelő is elvégezheti, csak köteles azt az elektromos autó töltő garancialevelén igazolni. 

 

Fogadja meg tanácsainkat, amik nagy mértékben megkönnyíthetik az elektromos autó töltő telepítését végző szakember munkáját:

 • A telepítés előtt ellenőriztesse az ingatlan elektromos hálózatának alkalmasságát!

 • Fontos ellenőriznie azt is, hogy a töltőkészülék és tartozékai hiánytalanok, valamint teljesen épek, nincs rajtuk semmilyen sérülés!

 • Mindig a készülékhez mellékelt kezelési- és telepítési útmutató szerint végezzék el a telepítést, ami alatt be kell tartani a munkákra vonatkozó szabványokat és előírásokat!

 • A telepítési dokumentációt az elvégzett munkák után tanácsos megkövetelni a szakemberektől, hogy meghibásodás vagy kapcsolódó anyagi kár esetén ne kerüljünk kellemetlen helyzetbe. Ezen dokumentumok megléte esetén biztos lehet abban, hogy készüléke megfelelően lett felszerelve, és igazolni is tudja ezt minden eshetőségre.

 • Érdemes kérni a telepítést végző szakembertől kivitelezői és/vagy felelős műszaki vezetői nyilatkozatot is, ami igazolja, hogy a munkát a vonatkozó szabványok szerint végeztette el. Ezek a nyilatkozatok növelik a bizalmat is és lehetővé teszik a nyomonkövethetőséget, hiszen a szakember felelősséget vállal munkája után.

 • Őrizze meg az útmutatót, a készülék számláját és a kitöltött garancialevelét is!

 • A telepítés után el kell végeztetni az érintésvédelmi ellenőrzést, valamint a feszültség- és ellenállási méréseket, amikről a jogosultsággal rendelkező szakember jegyzőkönyvet állít ki. Utóbbiak megőrzése az esetleges meghibásodás és a garanciális, vagy biztosítási ügyintézés miatt is létfontosságú.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
 
Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott személyes és nem személyes adatokat a Porsche Hungaria kft. kezelje. Az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató alapján automatikusan feldolgozásra kerülnek. Az adatok kizárólag a kérdések megválaszolása céljából kerülnek mentésre és harmadik félnek nem adjuk át.