MOON Mindent egy helyről

A MOON komplett termékválasztékot kínál az elektromobilitás területén:

 • Tanácsadás
 • Felszerelés előtti-ellenőrzés
 • Infrastruktúra előkészítése
 • Felszerelés az üzembe helyezéssel együtt
 • Támogatás és karbantartás
 • Segítség az engedélyezési kérelmek benyújtásánál és a támogatások igénylésénél

Mindent a MOON végez el és Önnek csak egy kapcsolattartója van.

Az Önnél helyben történő személyes tanácsadási beszélgetéskor feltérképezzük az egyéni kívánságait, hogy a lehető legjobb teljes megoldást tudjuk Önnek nyújtani.

A céges felhasználású elektromos autó töltő telepítési fázisainak leírása (letöltés).

MOON Home Check - helyszíni telepítési felmérés

A helyszíni felmérés során a telepítési szolgáltatónk szakértője részletesen minősíti a helyi adottságokat.

A helyszíni felmérés után a szakértő munkatársaink részletesen minősítik a helyi adottságokat. A MOON Home Check a következő intézkedéseket tartalmazza:

 • az elektromos autó töltőállomás részegységeire vonatkozó műszaki tanácsadás
 • a meglévő elektromos hálózat állapotfelvétele
 • az aktuális állapot dokumentálása (fényképes dokumentáció, ellenőrzési- és mérési jegyzőkönyvek)
 • a vezeték elhelyezési útvonalának megtervezése az ingatlan csatlakoztatási pontjától a kívánt felszerelési helyig
 • költségtervezet
   

A MOON Home Check szolgáltatás területe Magyarország.

Pre Check - a helyszíni felmérés előtt

A Home Checket megelőzően, kérjük töltse ki a MOON Pre Check kérdőívet

Mielőtt döntést hozna a vásárlással kapcsolatban, célszerű pár alapvető adatot tisztázni. A 10 kérdésből álló MOON Pre Check kérdőív célja a töltési lehetőségek előzetes feltérképezése.

A Pre Check meghatározott szempontok szerint történő kiértékelése alapján fel tudjuk mérni az alapvető keretfeltételeket, és előzetesen kalkulálni tudjuk a töltőkészülék telepítésének várható költségeit. A Pre Check során további információkat tudunk kérni Öntől.

Ha elküldi nekünk a kitöltött Pre Check kérdőívet, akkor a kiértékelése után díjmentesen ajánlatot adunk Őnnek a Home Checkre és tájékoztatjuk elektromos autójának töltési lehetőségeiről.

Ugrás a MOON díjmentes online Pre Check kérdőív kitöltéséhez

A 100%-OS GONDTALANSÁGOT BIZTOSÍTÓ CSOMAG: A komplett telepítés

A Home Check alapján részletes költségtervezetet kap. Komplett telepítés esetén a MOON a teljes telepítési szolgáltatást elvégzi, az ingatlan mérőhelyétől kiindulva, a kábelek elhelyezésével, az elektromos autó töltő felszerelésével, és a készülék üzembe helyezésével együtt.

Az Ön egyedi kívánságait ekkor figyelembe tudjuk venni.

A háztartásában elvégzett összes munkaművelet dokumentálása megtörténik. Ezt a munka befejezése után magától értetődően átadjuk Önnek. 

MOON                                                   

 • Tejes körű megoldás: Mindent egy helyről
 • Tanácsadás
 • Telepítés előtti igényfelmérés
 • Telepítés és üzembe helyezés

Fontos tanácsok a MOON Basic és Connect töltőkészülékek telepítéséhez


Azért javasoljuk, hogy komplett telepítési szolgáltatásunkat vegye igénybe, mert így a készülékekre és a telepítési munkákra átfogó jótállást tudunk biztosítani.

Ugyanakkor megjegyezzük, hogy a telepítést az Ön által választott, regisztrált villanyszerelő is elvégezheti, ő is jogosult a szakszerű felszerelést a készülék garancialevelén igazolni.

Az alábbiakban szeretnénk néhány tanácsot adni, hogy a munkavégzéskor mire kell Önnek, illetve a telepítést végző szakembernek ügyelnie.

 

 • A telepítést mindenkor a készülékhez mellékelt kezelési- és telepítési útmutató szerint kell elvégezni, és be kell tartani a munkákra vonatkozó szabványokat és előírásokat.
 • Őrizze meg a készülék számláját, kitöltött garancialevelét, kezelési- és telepítési útmutatóját!
 • Ellenőriztesse az épület/ingatlan elektromos hálózatának megfelelőségét még a telepítést megelőzően!
 • Ellenőrizze még a felszerelést és üzembehelyezést megelőzően, hogy a töltőkészülék és tartozékai hiánytalanok és épek!
 • A telepítést követően el kell végezni a szabványnak megfelelő érintésvédelmi ellenőrzést, illetve a feszültség- és ellenállási méréseket - ezekről a jogosultsággal rendelkező szakember jegyzőkönyvet állít ki.  A mérési jegyzőkönyvekre az esetleges meghibásodás esetén, a garanciális és biztosítási ügyintézéshez is szükség lehet, ezért megőrzésük kiemelten fontos. Garanciális bevizsgálás alkalmával a garancialevelet és a jegyzőkönyveket szakembereink elkérhetik, illetve a biztosítók számára is elsődleges fontosságú dokumentumok.
 • Ezenkívül érdemes a telepítést végző szakembertől kivitelezői és/vagy felelős műszaki vezetői nyilatkozatot kérni, mely adott esetben védi a megbízót, hiszen igazolja, hogy a munkát a vonatkozó szabványoknak megfelelően végeztette el. Ezek a nyilatkozatok növelik a bizalmat is, mivel ezekkel a nyilatkozatokkal a szakember felelősséget vállal munkája után, és a nyomonkövethetőséget is lehetővé teszi.


A telepítési dokumentációt az elvégzett munkák után tanácsos megkövetelni a szakemberektől, hogy meghibásodás vagy kapcsolódó anyagi kár esetén ne kerüljünk kellemetlen helyzetbe. Ezen dokumentumok megléte esetén Ön biztos lehet abban, hogy készüléke megfelelően lett felszerelve, és igazolni is tudja ezt minden eshetőségre.

Moon

Mindent egy helyről

Beratung Tanácsadás
Vorinstallations-Check Telepítés előtti igényfelmérés
Installation & Inbetriebnahme Telepítés és üzembe helyezés

További kérdése van?

 

Szívesen válaszolunk a kérdéseire. Kérjük, ehhez töltse ki a kapcsolatfelvételi formanyomtatványunkat. Természetesen e-mailt is küldhet nekünk a következő címre: moon-power(kwfat)porsche(kwfdot)hu