MOON Pro-line

MOON Pro-line

Sokoldalú megoldás nyilvános és részben nyilvános helyekre egyaránt

A MOON Pro-line okos töltőállomás kétféle kivitelben kapható. A Single Pro-line egy Type 2-es csatlakozóval, a Double Pro-line pedig két csatlakozóval teszi lehetővé a gépjárművek töltését. Ideális töltő nyilvános és részben nyilvános helyekre egyaránt. A MOON Pro-line szürke és fehér színben is elérhető.

Sokoldalú megoldás nyilvános és zárt helyekre egyaránt

Kényelmes, gyors és biztonságos töltés

Kivételes Felhasználóbarát Intelligens töltés

Nagyméretű kijelzőjének köszönhetően a MOON Pro-Line töltőkészülék minden szükséges információval ellátja Önt töltés közben. Az eszköz jelzi a leadott energia mennyiségét a töltési sebességet és a töltés várható időtartamát. Letisztult kezelőfelületének és megbízható hardvereinek köszönhetően gyerekjáték a töltő használata.

Felhasználóbarát Kivételes Intelligens töltés

A termék fejlesztése során előtérbe helyezték a megbízhatóságot, a végfelhasználó biztonságát, valamint a problémamentes telepítést és karbantartást is. Az egyszerű felügyelet érdekében lehetséges a készülék távoli elérése is.

Kivételes Intelligens töltés FELHASZNÁLÓBARÁT

A MOON Pro-line igényei szerint konfigurálható egy, vagy két Type 2 csatlakozó aljzattal is, ezzel lehetővé téve akár két jármű egyidejű töltését, autónként 22 kW-os teljesítménnyel. Kiemelkedő kommunikációs képességeinek köszönhetően ideális választás parkolóházakba és nyilvános helyekre.

Biztonság Garancia

A Pro-line (Single és Double) termékekre a vásárlástól számított 36 hónap garanciát biztosítunk.

Műszaki adatok
Maximális töltési teljesítmény
11 - 22 kW
Csatlakozó típusa
Type 2
Egyidőben tölthető autók száma
1 vagy 2 (kiviteltől függően)
Kábel hossza
5 vagy 7,5 méter
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
Single: 37 cm x 24 cm x 13 cm; Double: 59 cm x 33,8 cm x 23 cm