Kapcsolati adataink

A MOON képviseletét Magyarországon a Porsche Hungaria látja el.

Cím: 1139 Budapest, Fáy u. 27.

E-mail: moon-power(kwfat)porschehungaria(kwfdot)hu

Telefon: +36 1 45 15 286

Kérdése van? Kérjük, hogy töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi formanyomtatványunkat. Természetesen e-mailt is küldhet nekünk a moon-power@porschehungaria.hu címre.

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
 
Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott személyes és nem személyes adatokat a Porsche Hungária kft. kezelje. Az Adatvédelem alapján automatikusan feldolgozásra kerülnek. Az adatok kizárólag a kérdések megválaszolása céljából kerülnek mentésre és harmadik félnek nem adjuk át.

MOON Pre Check - a helyszíni felmérés előtt

A Home Check-et megelőzően, kérjük töltse ki a MOON Pre Check kérdőívet
         

Mielőtt döntést hozna a vásárlással kapcsolatban, célszerű pár alapvető adatot tisztázni. A 10 kérdésből álló MOON Pre Check kérdőív célja a töltési lehetőségek előzetes feltérképezése.  A Pre Check meghatározott szempontok szerint történő kiértékelése alapján fel tudjuk mérni az alapvető keretfeltételeket, és előzetesen kalkulálni tudjuk a töltőkészülék telepítésének várható költségeit. A Pre Check során további információkat tudunk kérni Öntől.

Ha elküldi nekünk a kitöltött Pre Check kérdőívet, akkor a kiértékelése után díjmentesen ajánlatot adunk Őnnek a Home Checkre és tájékoztatjuk elektromos autójának töltési lehetőségeiről.