POWER2Go

Egyedülálló mobil töltő

POWER2Go 2.0

POWER2Go 2.0

Az új generáció - minden, amire egy elektromos autó töltéséhez szükség lehet.

Az új POWER2Go 2.0 mobil töltőkészlet sokkal több mint egy wallbox: nagyobb biztonság, több csatlakozási lehetőség, több funkció. Flexibilisen használható mobil töltőkészülék, 4 különböző csatlakozóadapterrel, hordozható táskában. Akár tízszer gyorsabb töltés, mint normál háztartási csatlakozóaljról történő töltésnél. Intelligens töltőfunkciók és felügyelet applikáción keresztül. A Power2Go valószínűleg a leginnovatívabb töltőkészlet a jelenlegi piacon.

A POWER2Go 2.0-val bárhol töltheti elektromos autóját, ahol van áram. Egyszerűen csatlakoztassa a POWER2Go 2.0-t egy konnektorhoz, és csatlakoztassa az elektromos autójához - ennyi az egész! Nincs szükség drága, kiegészítő berendezésekre, és így bármilyen elektromos autót tölthet könnyedén bárhol, ahol van áram.

A POWER2Go 2.0 kábelkészlet Standard és Pro változatban, bővített funkciókkal is rendelhető.

 

Future Unplugged: POWER2Go

A mobil töltési megoldások új generációja: egyszerű, gyors és biztonságos töltés bárhol, bármikor, bármilyen csatlakozóról.

Egy eszköz minden célra, minden funkció egy készletben.

A töltés új korszaka. Több mint egy wallbox: minden, ami egy elektromos autó töltéséhez kellhet. Egy csatlakozókészlet. A POWER2Go kényelmes töltési megoldás útközben, bárhol és bármikor. Az alkalmazásban további intelligens és praktikus funkciók is rendelkezésre állnak.

Flexibilitás Bárhol, bármikor, bármilyen elektromos autóhoz Egyetlen áramforrás az összes e-autóhoz

Flexibilitás Bárhol, bármikor, bármilyen elektromos autóhoz Egyetlen áramforrás az összes e-autóhoz

Maximális kényelem a plug & play funkcióval: Egyszerűen csatlakoztassa az áramforráshoz, és a készülék máris készen áll bármelyik Type 2 csatlakozós elektromos autó töltésére! Tölthet ipari, háztartási vagy akár nyilvános töltőcsatlakozóról is, bármelyik országban.

Gyorsaság Gyors töltés Akár 10-szer gyorsabban

Gyorsaság Gyors töltés Akár 10-szer gyorsabban

Sok energia elképesztően kevés idő alatt: a POWER2Go segítségével az elektromos autókat a lehető legnagyobb váltakozó áramú sebességgel (22 kW) töltheti. Ez 10-szer gyorsabb ahhoz képest, mintha normál háztartási csatlakozóról töltené járművét.

Szabadság One, Two, Free Telepítés nélkül

Szabadság One, Two, Free Telepítés nélkül

Legyen szó 1-, 2- vagy 3-fázisról - a POWER2Go kompatibilis minden Type 2 csatlakozóval rendelkező elektromos autóval. Az 5 méteres kábel már önmagában is nagyobb szabadságot biztosít a szokásosnál.

Konnektivitás A csatlakoztathatóság a hatalom Intelligens alkalmazás, könnyű kezelhetőség

Konnektivitás A csatlakoztathatóság a hatalom Intelligens alkalmazás, könnyű kezelhetőség

Az ingyenes alkalmazás könnyedén végigvezeti Önt a kezdeti lépéseken. Gyors és egyszerű kezelés - szabadalmaztatott csatlakozó rendszer és intelligens funkciók.

Kompakt A hordozható jövő Kényelmes e-mobilitás

Kompakt A hordozható jövő Kényelmes e-mobilitás

Tölthet bárhol - csak vigye mindig magával: hő-, lopás-, víz,- por-, és ütésálló megoldás akár 22 kW teljesítménnyel. Kevesebb, mint 4 kg-os tömegének és helytakarékos kialakításának köszönhetően a POWER2Go egy könnyen szállítható mobil töltési megoldás.

Garancia Hosszú élettartam Akár 12 hónappal hosszabb garancia

Garancia Hosszú élettartam Akár 12 hónappal hosszabb garancia

A POWER2Go termékünkre a vásárlástól számított 36 hónap garanciát biztosítunk.

MARKUS TATZER, ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ Közös erővel képesek vagyunk világszerte megváltoztatni a mobilitás jövőjét. Minden, amit ma teszünk, egy jobb holnap érdekében történik.

Fokozatmentesen állítható töltőáram

 6A-tól 32 A-ig, 1 A-es lépésekben: az ingyenes alkalmazás segítségével a lehető legkisebb lépésekben szabályozhatja a töltést, igényei szerint.

Automatikus jelentések

Tartson szemmel mindent az ingyenes POWER2Go applikációval! Igényeire szabott, részletes töltési jelentéseket kaphat (töltött árammennyiség, költségek, stb.), PDF és CSV fájlformátumban is.

Kommunikáció Okos funkciók

Standard kapcsolat egyszerűen Bluetooth és WLAN használatával, további hardver nélkül. A Pro verzió GSM/GPS/SIM funkciók segítségével még nehéz kommunikációs helyzetekben is biztonságos hozzáférést biztosít (például mélygarázsokban).

POWER2Go alkalmazás (ingyenes)

Műszaki adatok
Maximális töltési teljesítmény
22 kW
Csatlakozó típusa
Type 2
Kábel hossza
5m
Külső elszámolási rendszerhez köthető
Igen