MOON Inch Pro

MOON Inch Pro

Fali töltő professzionális funkciókkal.

A MOON Inch Pro egy olyan 22 kW-os töltőberendezés, amely funkcionalitásban és megjelenésben egyaránt egyedi. Minden Type 2 csatlakozóval ellátott elektromos járművel kompatibilis. Applikációból, vagy LCD kijelzőn egyszerűen vezérelhető intelligens töltő.

Fali töltő professzionális funkciókkal

Kényelmes, gyors és biztonságos töltés

Kommunikáció Teljesítmény Kialakítás

A MOON Inch Pro maximális töltőteljesítménye 22 kW. Ezzel akár 10-szer gyorsabban tölthet, mintha egy hagyományos, 230V-os háztartási csatlakozóról töltene.

Teljesítmény Kialakítás Kommunikáció

A MOON Inch Pro letisztult megjelenésével és könnyűfémfém házával egyedülálló termék a piacon. Integrált Type 2 töltőkábellel és a hozzá tartozó praktikus mágneses kábelrendezővel, valamint kábel nélküli csatlakozóaljzatos kivitelben egyaránt rendelhető. Színes LCD kijelzője egyszerűbbé teszi a használatot. 

Kialakítás Kommunikáció Teljesítmény

A készülék egyszerűen csatlakoztatható energiamenedzsment és napelem rendszerhez. A MOON Inch Pro segítségével fosszilis tüzelőanyagok helyett közvetlenül a napeleméből nyerheti ki a szükséges energiát. Ily módon válik igazán tisztává az elektromobilitás.

Intelligens vezérlőjének köszönhetően több összekapcsolt készülék is képes kommunikálni egymással. Ez a tulajdonság különösen fontos közösségi használat esetén például társasházi parkolásnál vagy parkolóházaknál.

Biztonság Garancia

A MOON Inch Pro termékekre a vásárlástól számított 36 hónap garanciát biztosítunk.

Műszaki adatok
Maximális töltési teljesítmény
22 kW
Csatlakozó
Type 2
Egyidőben tölthető autók száma
1
Kábel hossza
5 vagy 7 méter
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
45 x 27 x 13,5 cm