További kérdése van?

Szívesen válaszolunk a kérdéseire. Kérjük, ehhez töltse ki a kapcsolatfelvételi formanyomtatványunkat. Természetesen e-mailt is küldhet nekünk a következő címre: moon-power(kwfat)porschehungaria(kwfdot)hu

Lépjen velünk kapcsolatba!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
 
Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott személyes és nem személyes adatokat a Porsche Hungaria kft. kezelje. Az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató alapján automatikusan feldolgozásra kerülnek. Az adatok kizárólag a kérdések megválaszolása céljából kerülnek mentésre és harmadik félnek nem adjuk át.

Gyakran ismételt kérdések

Általános kérdések

Miért nem elegendő az autóhoz kapott töltőkábel a mindennapokban?

Az elektromos autókhoz kapott töltőkészülék normál konnektorba csatlakoztatható, maximális teljesítménye 2,3 kW (AC, 10 A x 230V), vagyis egy átlagos elektromos hajtású autót kb. 20 óra alatt tölthetünk fel vele teljesen.

Ha nincs ideális helyen konnektor, és hosszabbítóval használják, akkor az magában hordozza a meghibásodás, túlmelegedés, tűzveszély lehetőségét, hiszen a beépített elektronika csak a gyári kábelt védi.

Miért érdemes fali töltőt (wallbox) vásárolni?

Az elektromos autókhoz kapott töltőkészülék normál konnektorba csatlakoztatható, maximális teljesítménye 2,3 kW (AC, 10 A x 230V), vagyis egy átlagos elektromos hajtású autót kb. 20 óra alatt tölthetünk fel vele teljesen.

Az autó töltéséhez nem kell a csomagtartóból elővenni a töltőkészüléket, mert a fali töltő kábele mindig kéznél van. Használatához nem kell hosszabbító sem, és beépített biztonsági elektronikájának köszönhetően kiküszöbölhető a balesetveszély. Otthoni töltőállomását megfelelő módon tudja védeni az időjárás viszontagságai ellen.

Miért érdemes a MOON-POWER termékeit választani?

A Volkswagen konszern támogatásával, európai háttérrel fejlesztett, megfelelő minőségbiztosítással és tanúsítványokkal rendelkező berendezések. A magyarországi előírásoknak megfelelően, a fogyasztók számára 3 év jótállást biztosítunk.

Újonnan vásárolt Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA vagy CUPRA járművéhez illő, márkalogóval ellátott változatot is választhat. Az értékesítést és a terméktámogatást a Porsche Hungaria egész országot lefedő márkaszerviz hálózata biztosítja.

Minden fali töltő készülékünk Type 2-es csatlakozóval rendelkezik.

Hogyan válasszam ki a nekem megfelelő fali töltőt?

A megfelelő fali töltőberendezést mindig a tulajdonában levő elektromos autó paramétereit figyelembe véve kell kiválasztani.

A felhasználás helyén rendelkezésre álló elektromos hálózat tulajdonságai is meghatározzák a választható készülék típusát. A MOON-POWER fali töltők többféle kábelhosszal rendelhetők.

Az igények felméréséhez és a lehetőségek megismeréséhez, így az optimális készülék kiválasztásához vegye igénybe pre-check és home-check szolgáltatásunkat! 

Milyen gyorsan tölthetem fel az autómat egy fali töltővel?

A leggyorsabbak természetesen az egyenáramú (DC) töltők, de ezek otthoni kiépítése túl drága lenne. A közterületi töltők rendelkezésre állása korlátozott lehet, illetve adott mennyiségű töltés jóval nagyobb költséggel jár, mintha otthoni, lakossági áramot használunk.

Egy Volkswagen ID.3 (58 kWh) esetében a felvehető maximális töltési teljesítmény 11 kW (AC), aminek rendelkezésre állása esetén az autó akkumulátorát (az ideális töltöttségi szintet jelentő) 20%-ról 80%-ra kb. 3 és fél óra alatt lehet feltölteni a fali töltővel.