POWER
POWER2Go 2.0 Töltőkészlet

Ideális megoldás otthonra és az utazásokhoz

Az új MOON POWER2Go 2.0 teljes készlet több, mint egy wallbox. Az egyszerű kezelés és a nagy teljesítőképességgel egész Európában már több ezer ügyfelet győzött meg. Az opcionálisan rendelhető intelligens szolgáltatással a POWER2Go 2.0 elektromos autó töltő a termék magas minőségi színvonalával még meggyőzőbb. A flexibilis használati lehetőségekkel, a MOON POWER2Go 2.0 töltőberendezés az elektromos autó számára minden áramforrást hozzáférhetővé tesz - maximálisan 22 kW töltőteljesítményig. Az Ön korlátlan flexibilitásának biztosításához - mindenhol, gyors és biztonságos a töltés. A MOON POWER2Go 2.0 kábel Standard és PRO változatban érhető el.

A további részletekért olvassa el a termék adatlapját. 

Kérje tanácsadásunkat!
Kérje tanácsadásunkat!

Kiemelkedő jellemzők

Töltőteljesítmény
maximum 22 kW-ig

Kezelés
Alkalmazáson keresztül

Minőségi termék
Made in Austria

Biztonság
Integrált hibaáram-védelem

Mindenhol gyors és biztonságos töltés

Számos márka számára

A MOON POWER2Go 2.0 elektromos autó töltő Type 2-es típusú csatlakozóval rendelkezik, ezzel számos elektromos autó töltését teszi lehetővé. Az automatikus adapterfelismerésen keresztül, a töltőáram korlátozása automatikusan megtörténik a POWER2Go-adapter által engedélyezett maximális értékre.

Tízszer gyorsabb töltés

Elektromos autó esetén a legtöbb esetben szállított töltőkábelekkel csak maximum 10 Amperig lehet egy fázis esetén tölteni (2,3 kW-os teljesítménnyel), ezzel szemben a MOON POWER2Go 2.0 elektromos autó töltő segítségével három fázis esetén maximálisan 32 Amperrel lehet tölteni. Ez 22 kW esetén majdnem négyszeres töltőteljesítményt eredményez.

 "Made in Austria"  termék

A MOON POWER2Go 2.0 fejlesztése és gyártása Ausztriában Stájerországban történt. Számunkra elsődleges prioritású a minőség - így a lehető leghosszabb időre gondoskodunk elektromos hajtású gépkocsija megbízható töltéséről.

Műszaki tulajdonságok

Integrált áramerősség-mérés és energiamérő egység

A MOON POWER2Go 2.0 töltőberendezés mindegyik fázison folyamatosan méri az áramerősséget és a feszültséget, valamint a töltéshez felhasznált energia mennyiségét. A lehető legnagyobb áttekinthetőségről és átláthatóságról az okostelefonos alkalmazás gondoskodik, amely az adott töltöttségi állapotot megjeleníti az értékeket pedig tárolja és kiértékeli.

Beállítható töltőáram

A MOON POWER2Go 2.0 elektromos autó töltő mindegyik fázison folyamatosan méri az áramerősséget és a feszültséget, valamint a töltéshez felhasznált energia mennyiségét. A lehető legnagyobb áttekinthetőségről és átláthatóságról az okostelefonos alkalmazás gondoskodik, amely az adott töltöttségi állapotot megjeleníti az értékeket pedig tárolja és kiértékeli.

Automatikus adapterfelismerés

A komplett készlet adapterének alkalmazásakor a mobil töltőegység automatikusan felismeri annak használatát és a töltőáramot az engedélyezett értékre korlátozza - a még nagyobb komfort és biztonság érdekében. Így a véletlenül beállított túl nagy töltőáram veszélyét ki lehet zárni.

Távoli elérés

A MOON POWER2Go 2.0 elektromos autó töltő a Bluetooth LE (Low Energy) segítségével mindegyik okostelefonnal tud kommunikálni. Az alkalmazás olyan funkciókat foglal magába, mint a távirányítás, a fázis monitoring, a költség- és energiakiértékelés, valamint a töltőberendezés kezelőegységének lezárása. A Pro változatban Bluetooth kapcsolat mellett GSM-Modul valamint GPS jeladó is beépítésre került a  MOON POWER2Go 2.0 készülékbe. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően már távolról is könnyen le lehet kérni a töltési adatokat, valamint a helyzeti információkat.

Lopás és manipuláció elleni védelem

A MOON POWER2Go 2.0 elektromos autó töltő a töltő csatlakozóhüvely töltés alatti és utáni automatikus reteszelésével védelmet biztosít a lopással szemben. Ezen kívül a töltőberendezés átfogó védelmet biztosít a töltőáram állításával történő visszaélésekkel szemben.

3 fázisú töltés

A váltakozó árammal történő töltés által biztosított kedvező töltési idők kihasználásához nagyban hozzájárul az a képessége, hogy képes akár a 400 V-os váltakozó áramú hálózat mindhárom fázisát használni.

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól és váltson a MOON komplett megoldására. Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További MOON-POWER termékek

POWER Wallbox Connect

A szép kialakítású MOON Wallbox Connect töltőkészülék az ügyfelek és a munkatársak számára lehetővé teszi az elektromos hajtású autók gyors és biztonságos töltését.

Power Charger 75-300

Individuális és sokoldalú. A gyorstöltő állomásaink különleges jellemzője a teljes teljesítmény skálázhatósága.