POWER
Wallbox Connect

Kompakt dizájn maximális hatékonysággal.

A kompakt MOON Wallbox Connect elektromos autó töltőállomás az elektromos hajtású autók gyors és biztonságos töltését teszi lehetővé. Maximálisan 22 kW töltőteljesítménnyel képes tölteni. Az online portálon a fogyasztásra, a töltési időre és a költségekre vonatkozó összes kiértékelést bármikor megtekintheti. A MOON Wallbox Connect elektromos autó töltő összeköttetése a rendelkezésre álló szoftverrel nagyon egyszerűen és kényelmesen létrehozható a LAN hálózaton vagy a GSM modulon keresztül. A változtatható jogosultság ellenőrzési lehetőségek univerzálisan használhatóvá teszik a MOON Wallbox Connect elektromos autó töltőállomást.

Kérje tanácsadásunkat!
Kérje tanácsadásunkat!

Kiemelkedő jellemzők

Töltőteljesítmény
maximum 22 kW-ig

Engedélyezés
Alkalmazás, RFID

Adatintegráció
Az OCPP-n keresztül lehetséges

Terhelésmenedzsment
Dinamikus

Műszaki tulajdonságok

Konfigurációs változatok

A MOON Wallbox Connect elektromos autó töltőállomás négy különböző változatban konfigurálható: kábel nélkül valamint egy vagy két kábellel is. A kábeleken átmenő teljesítmény lehet 11 kW vagy 22 kW.  Az intelligens Wallbox így tökéletesen illeszthető az Ön igényeihez.

Magas szintű biztonság

Az elektromos autó töltésének biztonságát az IP44 védelmi fokozat (érintésvédelem, védelem a készülék belsejében lerakódó porral és a felfröccsenő vízzel szemben) és az IK08 védelem (ütésállóság) szavatolja.

A töltés szabványos naplózása            

Megfelel a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság által az IEC 61851-1 szabványban, az elektromos hajtású gépkocsik vezetéken keresztültörténő töltésére vonatkozó előírt követelményeknek.

Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez

Változó elszámolás

A MOON Wallbox Connect elektromos autó töltő az OCPP 1.6 segítségével lehetővé teszi az adatok integrációját. Így nagyon egyszerűen megvalósítható az adatok feldolgozása a meglévő elszámolási-, valamint menedzsment rendszerekkel. A MOON Wallbox Connect elektromos autó töltőállomás segítségével Ön a lehető legjobban felkészült lesz a jövőbeni protokollok bevezetéséhez. Már ma elő van készítve az ISO15118 szabvány bevezetésére.

Töltőoszlop

A MOON Wallbox Connect elektromos autó töltő a falra történő felszerelés mellett a kimondottan az erre a célra készített álló töltőoszlopra is felszerelhető.

Különböző csatlakoztatási lehetőségek

A MOON Wallbox Connect összeköttetése a rendelkezésre álló szoftverrel nagyon egyszerűen és kényelmesen létrehozható a LAN vagy a GSM modulon keresztül.

Átfogó riportkészítés

Valós időben történő kiértékelések

Bármikor megtekintheti az online portálon a fogyasztásra, a töltési időre és a költségekre vonatkozó kiértékeléseket. Ez teljes átláthatóságot és folyamatos követhetőséget biztosít az Ön számára.

Töltésprofilok megtekintése

Minden egyes töltési folyamat egyértelműen azonosításra kerül (azonosítás a töltőkészülékkel / a felhasználóval / a regisztrációs számmal). Olvassa be így online az egyes töltési folyamatokat és ellenőrizze a töltésprofilokat.

 

Titkosított adatok

A töltési folyamatra vonatkozó összes adat átvitele titkosított jegyzőkönyvben történik

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól, és váltson a MOON komplett megoldására! Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További MOON-POWER termékek

POWER Public Charger AC

A szép és intelligens Public töltőoszlop lehetővé teszi, hogy ügyfeleik és munkatársaik gyorsan és biztonságosan feltölthessék elektromos hajtású gépkocsijukat. A Public töltő a nyilvános használat számára is alkalmas adatátviteli rendszerrel van felszerelve.

POWER ID. Charger Pro

A MOON ID. Charger töltőnkkel modern, gyors és biztonságos töltési megoldást választ. A fali töltőkészülékeink egyedi kivitelben készülnek, hogy minden igényhez megfelelően illeszkedjenek, ideértve a helyi adottságokat is. Jövőorientált de ugyanakkor tökéletesen beépül a mindennapokba.