MOON Power Public Charger AC elektromos autó töltőoszlop

  

Optimalizált töltési megoldás nyilvános helyekre

Egy esztétikus és intelligens töltőoszlop, amivel kollégái, ügyfelei gyorsan és biztonságosan tölthetik fel elektromos autójukat. Strapabíró acél házzal rendelkezik, kábellel, vagy anélkül is rendelhető, adatátviteli rendszere pedig lehetővé teszi a zavartalan nyilvános használatot.

Ismerje meg a legnagyobb előnyeit!

 

 

KIVÁLÓ MINŐSÉG

Gyönyörű formában

Az elegáns és intelligens AC (váltakozó áramú) töltőoszlop teljesen időjárásálló, ezért ideális kültéri használatra. Az oszlop felső részén található fénysávok szintén figyelemfelkeltőek.

 

 

22 kW TÖLTÉSI TELJESÍTMÉNY

Legfeljebb két elektromos autónak
A MOON Power Public Charger AC elektromos autó töltő oszlop lehetővé teszi akár két jármű egyenként 22 kW teljesítményű töltését, és így sokkal nagyobb töltési teljesítményt biztosít, mint egy hagyományos háztartási konnektor.

 

 

Megtekinthető töltésprofilok

Interneten keresztül minden töltési folyamatot egyszerűen tud azonosítani és a töltésprofilok ellenőrzését is elvégezheti. Az OCPP 1.6-os kommunikációval bármilyen szerverre tud csatlakozni (LAN és GSM kapcsolattal) és a legtöbb elektromobilitási szolgáltató szerverét is tudja kezelni. Az RFID azonosításnak hála csak az arra jogosultak használhatják az elektromos autó töltőállomást.

 

Legfontosabb műszaki tulajdonságai

Változó elszámolás

A MOON POWER Public Charger AC elektromos autó töltőállomással szabadon csatlakozhat bármilyen szerverre az OCPP 1.6 kommunikáció segítségével. Így nagyon egyszerűvé válik az adatfeldolgozás és a legtöbb elektromobilitási szolgáltató szerverére is lehet kapcsolódni LAN és GSM kapcsolaton keresztül.
 

Biztonságos töltés

Az IP54-es védettségi fok (érintésvédelem, védelem a belső porlerakódások és a vízsugár ellen) és az IK10-es védettségi fok (ütésállóság) biztosítja a biztonságos elektromos autó töltést.

 

Szabványos naplózás            

Interneten keresztül bármikor elérheti a töltéssel kapcsolatos legfontosabb információkat.

 

Átfogó riportkészítés

Valós idejű kiértékelések 

Elektromos autó töltő adatait az online portálon kersztül bármikor megnézheti a fogyasztásra, a töltési időre és a költségekre vonatkozó kiértékeléseket. Ez teljes átláthatóságot és folyamatos követhetőséget biztosít, ami különösen akkor fontos, ha össze kell hangolni több elektromos autó töltőoszlopot.

Titkosított adatok

A töltési folyamatra vonatkozó összes adat átvitele titkosított jegyzőkönyvben történik.

 

Érdekli a MOON Power Public Charger AC elektromos autó töltőállomás? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
 
Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott személyes és nem személyes adatokat a Porsche Hungaria kft. kezelje. Az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató alapján automatikusan feldolgozásra kerülnek. Az adatok kizárólag a kérdések megválaszolása céljából kerülnek mentésre és harmadik félnek nem adjuk át.