POWER
Public Charger AC

Az elektromos autó optimalizált töltésére 

A szép és intelligens Public töltőoszlop lehetővé teszi, hogy ügyfeleik és munkatársaik gyorsan és biztonságosan feltölthessék elektromos hajtású gépkocsijukat. A Public töltő a nyilvános használat számára is alkalmas adatátviteli rendszerrel van felszerelve.

Kérje tanácsadásunkat!
Kérje tanácsadásunkat!

Kiemelkedő jellemzők

Töltőteljesítmény
2 x 22 kW

Engedélyezés
Alkalmazás, RFID

Terhelésmenedzsment
dinamikus

Adatintegráció
Az OCPP-n keresztül lehetséges

Műszaki tulajdonságok

Elektromos autó optimalizált töltése

A MOON POWER Public Charger AC elektromos autó töltő két gépkocsit képes egyszerre tölteni, egyenként 22 kW-os teljesítménnyel. A fejlesztéskor speciálisan a megbízhatóságra, a felhasználóbarát kialakításra, a végfelhasználó maximális biztonságára és az egyszerű telepíthetőségre és karbantartásra fókuszáltunk.

A töltés szabványos naplózása

Megfelel a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság által az IEC 61851-1 szabványban, az elektromos hajtású gépkocsik vezetéken keresztültörténő töltésére vonatkozó előírt követelményeknek.

Magas szintű biztonság

Az elektromos autó töltésének biztonságát az IP44 védelmi fokozat (Apró méretű szilárd tárgyak elleni és a felfröccsenő vízzel szembeni védelem) és az IK08 védelem (ütésállóság) szavatolja.

Átfogó riportkészítés

Töltésprofilok megtekintése

Minden egyes töltési folyamat egyértelműen azonosításra kerül (azonosítás a töltőkészülékkel/ a felhasználóval/ a regisztrációs számmal). Olvassa be így online az egyes töltési folyamatokat és ellenőrizze a töltésprofilokat.

Valós időben történő kiértékelések

Bármikor megtekintheti az online portálon a fogyasztásra, a töltési időre és a költségekre vonatkozó kiértékeléseket. Ez teljes átláthatóságot és folyamatos követhetőséget biztosít az Ön számára.

 

Titkosított adatok

A töltési folyamatra vonatkozó összes adat átvitele titkosított jegyzőkönyvben történik.

Biztonságos és gyors töltés

Különböző csatlakoztatási lehetőségek

A MOON POWER Public Charger összeköttetése a rendelkezésre álló szoftverrel nagyon egyszerűen és kényelmesen létrehozható a LAN, GSM, LTE.

Hatékony helykihasználás

A két töltési pont kiszolgálása egy töltőoszlopról hatékony helykihasználást biztosít. A kompakt elrendezéssel optimálisan kihasználható a parkolófelület.

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól és váltson a MOON komplett megoldására. Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További MOON-POWER termékek

POWER Wallbox Connect

A szép kialakítású MOON Wallbox Connect töltőkészülék az ügyfelek és a munkatársak számára lehetővé teszi az elektromos hajtású autók gyors és biztonságos töltését.

Power Charger 75-300

Individuális és sokoldalú. A gyorstöltő állomásaink különleges jellemzője a teljes teljesítmény skálázhatósága.