MOON Power Pro-line elektromos autó töltőállomás

 

Intelligens töltési megoldás félig nyilvános és nyilvános helyekre

Félig nyilvános és nyilvános helyszínekre egyaránt kiváló lehetőségeket biztosít a MOON Power Pro-line elektromos autó töltőállomás, ami igény szerint akár két Type 2 töltőkábellel is rendelhető. Színes, akár 7 hüvelykes színes kijelzőjén mutatja a töltéssel kapcsolatos legfontosabb információkat - pl. töltési sebesség és várható időtartam, betöltött energiamennyiség -, miközben MID hiteles mérőórája a töltés elszámolását teszi egyszerűvé.

Ismerje meg a legnagyobb előnyeit!

 

KOMPAKT DIZÁJN

Páratlan konfigurálhatóság

A MOON Pro-line elektromos autó töltő négy különböző változatban választható, amik között mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, hiszen kapható  1x 22 kW-os és 2x 22 kW töltőteljesítménnyel is. Ráadásul kábeles és kábel nélküli kivitelben is rendelhető Az intelligens wallbox tökéletesen igazodik igényeihez.

 

 

VÁLTOZÓ ELSZÁMOLÁS

Rugalmas töltési profilok

Interneten keresztül minden töltési folyamatot egyszerűen tud azonosítani és a töltésprofilok ellenőrzését is elvégezheti. Az OCPP 2.0.1-es kommunikációval bármilyen szerverre tud csatlakozni (LAN és GSM kapcsolattal) és a legtöbb elektromobilitási szolgáltató szerverét is tudja kezelni. Az RFID azonosításnak hála csak az arra jogosultak használhatják az elektromos autó töltőt.

 

 

 

 

Gyors és biztonságos töltés.

Egyszerű kezelhetőség.

Az akár 2x 22 kW töltési teljesítményű wallbox két elektromos autó egyidejű töltésére is lehetőséget biztosít

Legfontosabb műszaki tulajdonságai

Magas szintű biztonság

Masszív kialakításának hála a töltőkészülék nyitott parkolókban és tereken is könnyedén telepíthető. IP55-ös por- és víz elleni védettséggel, valamint IK10-es ütésállósággal rendelkezik, így hosszú távon is biztos megoldást nyújt használóinak.

 

Valós idejű kiértékelések

Interneten keresztül bármikor megnézheti az elektromos autó töltőállomásra vonatkozó fogyasztási adatokat, valamint a töltési idővel és töltési költségekkel kapcsolatos kiértékeléseket. Ezzel a MOON Power Pro-line átláthatóságot és folyamatos követhetőséget biztosít Önnek.

Töltőoszlop

A MOON Power Pro-line elektromos autó töltőállomás a falra történő telepítés mellett akár álló töltőoszlopra is felszerelhető.

 

Érdekli a MOON Power Pro-line elektromos autó töltőállomás? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
 
Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott személyes és nem személyes adatokat a Porsche Hungaria kft. kezelje. Az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató alapján automatikusan feldolgozásra kerülnek. Az adatok kizárólag a kérdések megválaszolása céljából kerülnek mentésre és harmadik félnek nem adjuk át.