POWER
MOON Double Pro-line

A MOON Pro-line intelligens töltési megoldást biztosít félig nyilvános és nyilvános helyszínekre, egy - vagy két Type 2-es töltőponttal. A készülék MID hiteles mérőórával van felszerelve, mely lehetővé teszi a töltés elszámolását. A színes, akár 7" LED színes kijelző képes a töltéssel kapcsolatos  információk megjelenítésére, - mint például a betöltött energia mennyiségét, a töltési sebességet és a várható töltés időtartamát.

Kérje tanácsadásunkat!
Kérje tanácsadásunkat!

Kiemelkedő jellemzők

Töltőteljesítmény
maximum 22 kW-ig

Engedélyezés
Alkalmazás, RFID

Adatintegráció
Az OCPP-n keresztül lehetséges

Kivitel
magas színvonal

Műszaki tulajdonságok

Konfigurációs változatok

A MOON Pro-Line elektromos autó töltőállomás négy különböző változatban konfigurálható: 1x 11 kW, 1x 22 kW, 2x 11 kW vagy akár maximum 2x 22 kW töltőteljesítménnyel. A készülék rendelhető kábeles és kábel nélküli kivitelben is. Az intelligens Wallbox így tökéletesen illeszthető az Ön igényeihez.

Magas szintű biztonság

A készülék IP55-ös por és víz elleni védettségi fokozattal,  valamint IK10-es ütésállósági besorolással  rendelkezik. Ennek köszönhetően a termék kibírja a időjárás viszontagságait. A masszív háznak köszönhetően töltőkészülék a nyitott parkolók és terek telepítésére is alkalmas.

A töltés  naplózása

Megfelel a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság által az IEC 61851-1 szabványban foglaltaknak, az elektromos hajtású gépkocsik vezetéken keresztültörténő töltésére vonatkozó előírt követelményeknek. A készülék bármely külső szerverrel képes kommunikálni OCPP 1.6 és 2.01 protokollon keresztül.

Átfogó riportkészítés

Valós időben történő kiértékelések

Bármikor megtekintheti az online portálon a fogyasztásra, a töltési időre és a költségekre vonatkozó kiértékeléseket. Ez teljes átláthatóságot és folyamatos követhetőséget biztosít az Ön számára.

 

Titkosított adatok

A töltési folyamatra vonatkozó összes adat átvitele titkosított jegyzőkönyvben történik.

Töltésprofilok megtekintése

Minden egyes töltési folyamat egyértelműen azonosításra kerül (azonosítás a töltőkészülékkel / a felhasználóval / a regisztrációs számmal). Olvassa be így online az egyes töltési folyamatokat és ellenőrizze a töltésprofilokat.

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól és váltson a MOON komplett megoldására. Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További MOON-POWER termékek

POWER Public Charger AC

A szép és intelligens Public töltőoszlop lehetővé teszi, hogy ügyfeleik és munkatársaik gyorsan és biztonságosan feltölthessék elektromos hajtású gépkocsijukat. A Public töltő a nyilvános használat számára is alkalmas adatátviteli rendszerrel van felszerelve.

POWER ID. Charger Pro

A MOON ID. Charger töltőnkkel modern, gyors és biztonságos töltési megoldást választ. A fali töltőkészülékeink egyedi kivitelben készülnek, hogy minden igényhez megfelelően illeszkedjenek, ideértve a helyi adottságokat is. Jövőorientált de ugyanakkor tökéletesen beépül a mindennapokba.