POWER
ID. Charger Pro

A MOON ID. Charger Pro töltőnkkel modern, gyors és biztonságos töltési megoldást választ.

A fali töltőkészülékeink egyedi kivitelben készülnek, hogy minden igényhez megfelelően illeszkedjenek, ideértve a helyi adottságokat is. Jövőorientált de ugyanakkor tökéletesen beépül a mindennapokba.

 

Kérje tanácsadásunkat!
Kérje tanácsadásunkat!

Kiemelkedő jellemzők

Töltőteljesítmény
11 kW

töltőkábellel együtt
Type 2-es csatlakozóval

Kivitel
magas minőségű színvonal

Engedélyezés
Alkalmazás, RFID

Műszaki tulajdonságok

Gyors

A MOON ID. Charger Pro 11 kW-os töltési teljesítményt kínál.

Ez azt jelenti, hogy egy Volkswagen ID. 3 esetében a normál 230V-os csatlakozóaljon keresztül, 2,3 kW-os teljesítménnyel történő töltésnél megszakítás nélkül több mint egy napra lenne szükség. A töltőberendezés ezt az időtartamot akár 6,5 órára képes lerövidíteni.

 Biztonság

A MOON ID. Charger az összes jogszabályban előírt szabvány betartásával 100%-os biztonság garantálja az elektromos autó töltését.  Az elektromos autó töltésének biztonságát az IP54 védelmi fokozat (érintésvédelem, védelem a készülék belsejében lerakódó porral és a felfröccsenő vízzel szemben) és az IK10 védelem (ütésállóság) szavatolja.

Szabványos

Töltheti az összes jelenlegi és jövőbeli Volkswagen csoportos elektromos gépjármű, valamint az összes olyan elektromos gépkocsi, amely rendelkezik Type 2-es csatlakozóval.

Szolgáltatások

Mérhető fogyasztás

MOON ID. Charger Pro készülékbe beszerelésre került egy MID tanúsítvánnyal rendelkező villamosmérő óra, amely lehetővé teszi a töltési folyamat villamosenergia-fogyasztásának mérését. Az óra által mért fogyasztási adatokat könnyen elérheti a készülékhez tartozó telefonos applikációban.

Internet csatlakozási lehetőségek

A MOON ID. Charger Pro képes  LAN, WiFi és akár LTE/ 4G segítségével csatlakozni a hálózatra. Az internet hozzáférésnek köszönhetően könnyen elérheti készülékét, akár a munkahelyéről is.

RFID 

Ön dönti el, ki használja a készüléket. A MOON ID. Charger Pro készüléken beállíthatja a felhasználók hozzáférését, RFID kártya vagy az alkalmazás segítségével.

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól és váltson a MOON komplett megoldására. Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További MOON-POWER termékek

POWER Public Charger AC

A szép és intelligens Public töltőoszlop lehetővé teszi, hogy ügyfeleik és munkatársaik gyorsan és biztonságosan feltölthessék elektromos hajtású gépkocsijukat. A Public töltő a nyilvános használat számára is alkalmas adatátviteli rendszerrel van felszerelve.

POWER Wallbox Connect

A szép kialakítású MOON Wallbox Connect töltőkészülék az ügyfelek és a munkatársak számára lehetővé teszi az elektromos hajtású autók gyors és biztonságos töltését.