MOON Power Charger Unity 60/90/120

Tökéletes választás vállalkozásoknak

A MOON POWER Charger Unity 60/90/120 DC elektromos autó töltőállomással gyorssá és biztonságossá teheti az elektromos autók töltését kollégái és ügyfelei számára. Lépjen be cégével is az elektromobilitás világába. Remek lehetőség ehhez a MOON POWER Charger Unity 60/90/120 DC berendezés, egyszerűen kezelhető szoftverével, ami távolról is kényelmesen elérhető LAN- és 3G, valamint 4G kapcsolaton keresztül. 

A jogosulatlan használat sem okozhat több gondot, hiszen a beépített RFID olvasó csak az arra jogosultak számára engedi az elektromos autó töltő használatát.


*A képen látható elektromos autó töltőállomás csak illusztráció, a kivitelezés eltérhet a felszereltségtől függően!

 

Ismerje meg a legnagyobb előnyeit!

 

 

Innovatív teljesítményelektronika

Akár 120 kW töltési teljesítmény

A POWER Charger Unity ipari egyenáramú töltőkészülék, mely 3 különböző teljesítményszintben rendelhető. Ezek a következők: 60 kW, 90 kW és 120 kW.

 

Kiváló minőség

Elegáns kivitelezés
A töltőállomás tervezésekor nem csak a belső tudásra, de a külső megjelenésre is nagy hangsúlyt helyeztek.

Ez a gyorstöltőberendezés lehetővé teszi számunkra, hogy eleget tegyünk az egyedi kívánságoknak anélkül, hogy az a teljesítmény és a minőség rovására menne. A MOON POWER Charger Unity rugalmasságának köszönhetően kompromisszumok nélkül tudunk egyedi igényeket is tökéletesen kiszolgáló terméket ajánlani.

 

 

Egyszerű, átlátható kezelő felület

A 9 hüvelykes érintőképernyővel ellátott elektromos autó töltő kezelése nagyon egyszerű, így a töltési folyamat nemcsak jól nyomon követhető, hanem hatékony is. Az érintőképernyős egység problémamentes működést biztosít még akkor is, ha esőcseppek kerülnek rá.

 

 

További műszaki tulajdonságok

Több töltési lehetőség egyszerre

A 3 féle különböző csatlakozó fejjel is rendelhető MOON POWER Charger Unity-vel akár két autó is tölthető egyszerre ugyanabban az időpontban. 

Az egyenáramú gyors töltéshez rendelkezésre áll CCS2 és CHAdeMO töltőkábel, de kérhető a váltakozóáramú töltésre szolgáló Type 2-es csatlakozó is.

Gyors töltés

A nagy egyenáramú töltési teljesítménynek köszönhetően gyorsabb töltést biztosít váltakozó áramú társaival szemben. 

 

 

Érdekli a MOON POWER Charger Unity elektromos autó töltő? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
 
Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott személyes és nem személyes adatokat a Porsche Hungaria kft. kezelje. Az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató alapján automatikusan feldolgozásra kerülnek. Az adatok kizárólag a kérdések megválaszolása céljából kerülnek mentésre és harmadik félnek nem adjuk át.