MOON Power Charger 75-300 DC elektromos autó töltő

Modern és sokoldalú ipari töltő egyéni igényekre

A MOON Power Charger 75-300 DC elektromos autó töltőállomás egyik legnagyobb különlegessége a teljes teljesítmény skálázhatósága. A nagyteljesítményű gyorstöltést 75 kW-os elemekből álló töltőegység szolgálja, amit egyszerűen lehet növelni akár 150 kW-ra is.

Az egyedi igényeket kiszolgáló, moduláris töltőrendszer két házméretben is rendelhető 300 kW-os teljesítményig, ami a villanyautók mellett a kamionok biztonságos töltését is tökéletesen biztosítani tudja.

Ismerje meg a legnagyobb előnyeit!

KIVÁLÓ MINŐSÉG

Gyönyörű kivitelben

A tökéletesen megtervezett és intelligens elektromos autó töltőoszlop abszolút szemet gyönyörködtető. A rendszer moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy teljesíthesse az Ön kívánságait, és gyorsan, a teljesítmény és a minőség kompromisszumai nélkül személyre szabott megoldásokat nyújtson.

 

 

 

MINDIG SZUPERGYORSAN

Akár 300 kW-os töltési teljesítmény

A teljesítmény szinte a teljes tartományban rendelkezésre áll 150 és 1000 V között. Minden elterjedt töltési szabvány konfigurálható - beleértve a CCS-csatlakozóval ellátott hűtött töltőkábelt is. 

 

 

 

 

 

TISZTA MEGOLDÁSOK

Teljesen egyszerűen

A beépített 15 hüvelykes képernyő segítségével egyszerűen kezelheti és pontosan követheti a töltési folyamatot. Opcionálisan reklám is megjeleníthető a képernyőn.

 

 

További műszaki tulajdonságok

A töltés szabványos naplózása

 

A szerverrel való hatékony kommunikációt az OCPP 1.6 rendszer biztosítja, míg az elektromos autó töltő elindításáért az RFID kártya felel. A Power Charger 75-300 DC minden tekintetben megfelel a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság által a gyorstöltő állomásokra vonatkozó előírt követelményeknek.

 

 

 

Töltési protokoll

 

Megfelel a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság vezetékes gyorstöltő állomásokra vonatkozó, IEC 15693 szabványosított követelményeinek és kulcsfontosságú pontjainak.

 

 

Problémamentes töltési folyamatok

Egyszerű hitelesítési és számlázási lehetőségekkel, valamint az energiagazdálkodásba való integráció segítségével.

 

 

Érdekli a MOON Power Charger 75-300 DC elektromos autó töltő? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
 
Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott személyes és nem személyes adatokat a Porsche Hungaria kft. kezelje. Az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató alapján automatikusan feldolgozásra kerülnek. Az adatok kizárólag a kérdések megválaszolása céljából kerülnek mentésre és harmadik félnek nem adjuk át.