POWER
Charger 75-300 DC

A modern elektromos autó töltőállomás: egyéni igényekre szabott és sokoldalú

Ennek a MOON Power Charger gyorstöltő állomásnak különleges jellemzője a teljes teljesítmény skálázhatósága. Ami ennek a nagyteljesítményű töltési képességnek az elérését lehetővé teszi, az a 75 kW-os teljesítményű elemekből álló egység, amely már számos alkalommal bizonyított a repülőgépek földi áramellátásánál. A MOON DC (egyenáramú) töltőrendszerei két különböző házméretben, 150 ... 300 kW teljesítménnyel érhetők el.

Kérje tanácsadásunkat!
Kérje tanácsadásunkat!

Kiemelkedő jellemzők

Töltőteljesítmény
maximum 300 kW-ig

Adatintegráció
OCPP-n keresztül

Áramerősség
maximum 500 A-ig

Kezelés
15‘‘-os érintőképernyő

Műszaki tulajdonságok

Power Stack koncepció

A Power Stack-jeink (teljesítményegységeink) problémamentesen kombinálhatók és megnövelhető a teljes teljesítményük, így az Ön beruházása még holnap is kifizetődő lesz. Az egyszerű karbantartás a MOON Power Charger elektromos autó töltőállomás sajátja. A szervizeléshez a hozzáférés egyszerűen, a hátfalon lévő ajtó kinyitásával történik.

Max. 300 kW teljesítményig

A teljesítmény majdnem a teljes 150 ... 1000 V-os tartományon rendelkezésre áll. Az összes elterjedt töltési szabvány konfigurálható.

A töltés szabványos naplózása

Megfelel a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság által az IEC 15693 szabványban a gyorstöltő állomásokra vonatkozó előírt követelményeket és sarokpontokat.

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól és váltson a MOON komplett megoldására. Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További MOON-POWER termékek

Kreisel Power Charger

A freistadti Kreisel Electric által kifejlesztett első "minden az egyben" rendszer, amely képes maximum 150 kW töltőteljesítményre. A beépített 104 kWh-ás akkumulátornak köszönhetően, biztosítva van az egyenletes töltés olyan helyeken is, ahol nem áll rendelkezésre tartósan ekkora teljesítmény.

POWER Wallbox Connect

A szép kialakítású MOON Wallbox Connect töltőkészülék az ügyfelek és a munkatársak számára lehetővé teszi az elektromos hajtású autók gyors és biztonságos töltését.