MOON Power Charger 22 DC elektromos autó töltőállomás

Tökéletes választás vállalkozásoknak

A MOON Power Charger 22 DC elektromos autó töltőállomással gyorssá és biztonságossá teheti az elektromos autók töltését kollégái és ügyfelei számára. Lépjen be cégével az elektromobilitás világába egyszerűen kezelhető szoftverével, ami távolról is kényelmesen elérhető LAN- és 3G, valamint 4G kapcsolaton keresztül. 

A jogosulatlan használat sem okozhat több gondot, hiszen a beépített RFID olvasó csak az arra jogosultak számára engedi az elektromos autó töltő használatát.


*A képen látható elektromos autó töltőállomás csak illusztráció, a kivitelezés eltérhet a felszereltségtől függően!

 

Ismerje meg a legnagyobb előnyeit!

 

KOMPAKT KIALAKÍTÁS 

Tartós minőség
A MOON Power Charger 22 DC elektromos autó töltőállomást kompakt kialakítás és magas, 96%-os hatékonyság jellemez. Rozsdamentes acél házával kompromisszumok nélküli és hosszú távú működésre tervezték.

 

 

INNOVATÍV TELJESÍTMÉNYELEKTRONIKA

Egészen 30 kW-ig

A lakott területeken való problémamentes használat miatt a lehető legalacsonyabb zajkibocsátással rendelkezik. Az elektromos autóka 22 kW-os egyenáramú teljesítménnyel tölti, de utólag szoftveresen akár 30 kW-ra is növelhető.

 

 

 

 

NAGY FÉNYEREJŰ KIJELZŐ 

A legjobb színábrázolással

A 7 hüvelykes érintőképernyővel felszerelt elektromos autó töltő leegyszerűsíti a kezelést, és egyszerű, hatékony töltési élményt kínál. Az érintőképernyős egység problémamentes működést biztosít még akkor is, ha cseppek kerülnek rá.

 

További műszaki tulajdonságok

Biztonságos töltés

 

Az IP54-es védettségi fok (érintésvédelem, védelem a belső porlerakódások és a vízsugár ellen) és az IK10-es védettségi fok (ütésállóság) garantálja a biztonságos elektromos autó töltést.

 

Problémamentes töltési folyamatok

Egyszerű hitelesítési és számlázási lehetőségekkel, valamint az energiagazdálkodásba való integráció segítségével.

 

 

Érdekli a MOON POWER Charger 22 DC elektromos autó töltő? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
 
Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott személyes és nem személyes adatokat a Porsche Hungaria kft. kezelje. Az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató alapján automatikusan feldolgozásra kerülnek. Az adatok kizárólag a kérdések megválaszolása céljából kerülnek mentésre és harmadik félnek nem adjuk át.