MOON
Power Charger 75-300 DC

A modern elektromos autó töltőállomás: egyéni igényekre szabott és sokoldalú

Ennek a MOON Power Charger gyorstöltő állomásnak különleges jellemzője a teljes teljesítmény skálázhatósága. Ami ennek a nagyteljesítményű töltési képességnek az elérését lehetővé teszi, az a 75 kW-os teljesítményű elemekből álló egység, amely már számos alkalommal bizonyított a repülőgépek földi áramellátásánál. A MOON DC (egyenáramú) töltőrendszerei két különböző házméretben, 150 ... 300 kW teljesítménnyel érhetők el.

Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése
Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése

Kiemelkedő jellemzők

Töltőteljesítmény
maximum 300 kW-ig

Adatintegráció
OCPP-n keresztül

Áramerősség
maximum 500 A-ig

Kezelés
15‘‘-os érintőképernyő

Műszaki tulajdonságok

Max. 300 kW teljesítményig

A teljesítmény majdnem a teljes 150 ... 1000 V-os tartományon rendelkezésre áll. Az összes elterjedt töltési szabvány konfigurálható.

Power Stack koncepció

A Power Stack-jeink (teljesítményegységeink) problémamentesen kombinálhatók és megnövelhető a teljes teljesítményük, így az Ön beruházása még holnap is kifizetődő lesz. Az egyszerű karbantartás a MOON Power Charger elektromos autó töltőállomás sajátja. A szervizeléshez a hozzáférés egyszerűen, a hátfalon lévő ajtó kinyitásával történik.

A töltés szabványos naplózása

Megfelel a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság által az IEC 15693 szabványban a gyorstöltő állomásokra vonatkozó előírt követelményeket és sarokpontokat.

Kompakt kialakítás

A rendszer moduláris felépítése lehetővé teszi szánunkra, hogy figyelembe vegyük az Ön kívánságait és gyorsan mértre szabott megoldást szállítsunk a nélkül, hogy a teljesítmény és a minőség tekintetében kompromisszumokat kellene kötnünk.

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól és váltson a MOON komplett megoldására. Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További MOON termékek az energia előállításához és tárolásához

MOON napelemes berendezés

Energiatermelés helyben: A napelemes berendezések környezetbarát módon termelnek napelemmel előállított elektromos energiát. Vegye fel velünk a kapcsolatot és további információkkal látjuk el Önt.

Cégeknek megfelelő MOON energiatároló

Méretre szabva a céges alkalmazásokhoz. Nagy és mégis flexibilis - ez a célkitűzés egyre kifizetődőbb az energiatárolóknál.