MOON
Power Charger 24

A szép kialakítású MOON Power Charger 24 (DC) elektromos autó töltő az ügyfelek és a munkatársak számára az elektromos hajtású autók gyors és biztonságos töltését teszi lehetővé. A kompakt kialakításnak köszönhetően a MOON Power Charger 24 (DC) egyszerűen telepíthető. A szokásos fali töltőberendezésekhez képest a nagyobb töltőteljesítmény, valamint a jobb hatásfok, az intuitív kezelés és a változtatható jogosultság beállítási lehetőségek, mint pl. a RFID modul, univerzálisan használhatóvá teszik a MOON Power Charger 24 (DC) töltőberendezést. A Wallbox CCS csatlakozóval rendelkező töltőkábellel van felszerelve. Az illeszthető első burkolatnak és a felhasználói menünek köszönhetően ideális megoldás a félig nyilvános alkalmazások számára.

Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése
Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése

Kiemelkedő jellemzők

Töltőteljesítmény
24 kW DC

töltőkábellel együtt
CCS csatlakozóval

Hatásfok
93,5 %

Készenléti üzemállapot fogyasztása
< 16 W

Műszaki tulajdonságok

Kompakt DC Wallbox

A MOON Power Charger 24 CCS csatlakozós töltőkábellel rendelkezik. A töltőteljesítmény maximálisan 24 kW.

 

Biztonság

A MOON Power Charger 24 elektromos autó töltő a komfortosabb használat és a teljesen letisztult és elegáns dizájnja mellett különösen a magas színvonalú kidolgozással és a németországi technológiai telephelyen történő gyártással a lehető leghosszabb ideig biztosítja az elektromos hajtású gépkocsi gondtalan töltését.

 "Made in Germany" termék

A MOON Power Charger 24 a komfortosabb használat és a teljesen letisztult és elegáns dizájnja mellett különösen a magas színvonalú kidolgozással és a németországi technológiai telephelyen történő gyártással a lehető leghosszabb ideig biztosítja az elektromos hajtású gépkocsi gondtalan töltését.

Átfogó riportkészítés

Valós időben történő kiértékelések

Bármikor megtekintheti az online portálon a fogyasztásra, a töltési időre és a költségekre vonatkozó kiértékeléseket. Ez teljes átláthatóságot és folyamatos követhetőséget biztosít az Ön számára.

Titkosított adatok

A töltési folyamatra vonatkozó összes adat átvitele titkosított jegyzőkönyvben történik.

Töltésprofilok megtekintése

A backenddel a megvásárolt töltőáram mennyiségének elszámolásához folytatott, OCPP-protokollal történő, kommunikáció már integrálva van.

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól és váltson a MOON komplett megoldására. Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További MOON intelligens töltésmenedzsment termékek

MOON napelemes berendezés

Energiatermelés helyben: A napelemes berendezések környezetbarát módon termelnek napelemmel előállított elektromos energiát. Vegye fel velünk a kapcsolatot és további információkkal látjuk el Önt.

MOON Power Charger 75-300

Individuális és sokoldalú. A gyorstöltő állomásaink különleges jellemzője a teljes teljesítmény skálázhatósága.