MOON
VARTA flex storage E

Méretre szabva a céges alkalmazásokhoz: A VARTA flex ipari energiatároló rendszerek.

Nagy és mégis flexibilis - ez a célkitűzés egyre kifizetődőbb az energiatárolóknál. A megfelelő energiamenedzsment megoldást kínáljuk mindenkinek, aki moduláris rendszert keres. A megvalósítandó alkalmazástól függően, - ipari projektekben, autós cégeknél, vagy a mezőgazdaságban, - az ipari energiatároló rendszer testreszabható. A teljesítmény és a kapacitás kaszkádolható.  Az ipari energiatárolók modern lítium-ion cellákkal vannak konfigurálva, és az adott alkalmazásnak megfelelően optimalizálva.

Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése
Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése

Az Ön előnyei

Többszintű biztonsági koncepció

az összes aktuális adat áttekintése

„Made in Germany” minőségű termék

Flexibilitás a bővíthetőség által

Az energia vállalkozása számára.

VARTA flex storage E

A VARTA flex storage rendszer moduláris felépítése lehetővé teszi a teljesítmény, a kapacitás és a funkciók egyedi illesztését a legkülönbözőbb igényekhez. A VARTA flex storage rendszerek a kereskedelmi terület különböző alkalmazásaihoz vannak optimalizálva - a saját előállítású energia felhasználásának növelésétől a hálózati ingadozás kiegyenlítésén keresztül, a vészüzemi árammal történő működés képességéig.

Műszaki tulajdonságok

Moduláris rendszer

Az energia tárolására alkalmas egységek a VARTA FLEX STORAGE E számára flexibilisen bővíthetők. Így ügyfélspecifikus megoldások valósíthatók meg. A rendszer a kiinduló 75 kWh-tól maximum 750 kWh-ig bővíthető.

Opció: Szigetszerű üzemelés képessége

Áramkimaradás esetén a VARTA flex storage rendszer önálló hálózatot épít fel, hogy cégének energiaellátása továbbra is biztosítva legyen. Ekkor a VARTA flex storage rendszer a sziget hálózatában az energia előállítását biztosító berendezésekről tölthető.

Hálózati ingadozások kiegyenlítése

A VARTA flex storage rendszernél a (saját előállítású) áramot használja fel a rendszer a terhelési csúcsok kiegyenlítéséhez. Ezáltal tartósan csökkenthető a szolgáltatónak fizetett áramköltség.

Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez

Online portál

A VARTA energiatároló rendszerek integrálhatók az Ön otthonának energiamenedzsmentjébe és adatkommunikációjába és ezzel segítenek az áramköltségek csökkentésében. Az online portál részletes információkat mutat be a VARTA energiatároló rendszerének feltöltési- és töltésleadási adatiról.

Flexibilitás

A VARTA energiatároló rendszerek a telepítésük után is bővíthetők - így minden igényhez az optimális rendszert tudjuk Önnek biztosítani.

"Made in Germany" minőségű termék

A VARTA Storage innovatív energiatároló rendszerei a legmagasabb szintű minőségi elvárásoknak is megfelelnek. Ön garantáltan minőséget és megfelelő működést kap.

 

 

 

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól és váltson a MOON komplett megoldására. Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További komplett megoldást biztosító MOON termékek

MOON Power Charger 75-300

Individuális és sokoldalú. A gyorstöltő állomásaink különleges jellemzője a teljes teljesítmény skálázhatósága.

MOON napelemes berendezés

Energiatermelés helyben: A napelemes berendezések környezetbarát módon termelnek napelemmel előállított elektromos energiát.