MOON
AC Charger

Az elektromos autó optimalizált töltésére 

A töltőoszlop bármilyen telepítési hely számára sokoldalú felszereltségváltozatokat és modern, az időjárás hatásainak ellenálló házat kínál. A két töltési pont maximálisan 2x 22 kW töltőteljesítményt, egyedi szoftveres megoldásokat, a Smart Grid Ready használatát, valamint fotovoltaikus többlettöltést tesz lehetővé. Megfelelő bármilyen nyilvános elektromos autó töltő számára. A MOON AC Charger elektromos autó töltőállomás lehetővé teszi a dinamikus terhelésmenedzsment működését és töltéseinek ellenőrzését.

Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése
Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése

Kiemelkedő jellemzők

Töltőteljesítmény
2 x 22 kW

Engedélyezés
LAN, WLAN, LTE, ...

Kezelés
egyszerű és praktikus

Terhelésmenedzsment
dinamikus

Műszaki tulajdonságok

Elektromos autó optimalizált töltése

A MOON AC Charger elektromos autó töltő két gépkocsi egyenként 22 kW-tal történő töltését teszi lehetővé. A fejlesztéskor speciálisan a megbízhatóságra, a felhasználóbarát kialakításra, a végfelhasználó maximális biztonságára és az egyszerű telepíthetőségre és karbantartásra fókuszáltunk.

Magas szintű biztonság

Az elektromos autó töltésének biztonságát az IP54 védelmi fokozat (érintésvédelem, védelem a készülék belsejében lerakódó porral és a felfröccsenő vízzel szemben) és az IK10 védelem (ütésállóság) szavatolja.

A töltés szabványos naplózása

Megfelel a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság által az IEC 61851-1 szabványban, az elektromos hajtású gépkocsik vezetéken keresztültörténő töltésére vonatkozó előírt követelményeknek.

Biztonságos és gyors töltés

Hatékony helykihasználás

A két töltési pont kiszolgálása egy töltőoszlopról hatékony helykihasználást biztosít. A kompakt elrendezéssel optimálisan kihasználható a parkolófelület.

Moduláris felépítés az egyszerű frissítéshez

A többnyelvű LCD kijelző a felhasználót a teljes töltési folyamaton végigvezeti. A távoli Firmware frissítések biztosítják a folyamatos kompatibilitást a piacon lévő összes gépkocsival.

Különböző csatlakoztatási lehetőségek

A MOON AC Charger összeköttetése a rendelkezésre álló szoftverrel nagyon egyszerűen és kényelmesen létrehozható a LAN, WLAN, GSM, LTE és ethernet segítségével. Ehhez nincs szükség hálózati összekötővezeték elhelyezésére.

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól és váltson a MOON komplett megoldására. Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További MOON intelligens töltésmenedzsment termékek

MOON napelem rendszer

Energiatermelés helyben: A fotovoltaikus berendezések környezetbarát módon termelhető a napelem segítségével előállított elektromos energia. Vegye fel velünk a kapcsolatot és további információkkal látjuk el.

MOON Wallbox Connect

A szép kialakítású MOON Wallbox Connect töltőkészülék az ügyfelek és a munkatársak számára lehetővé teszi az elektromos hajtású autók gyors és biztonságos töltését.