MOON
Kreisel Power Charger

Az integrált memóriával rendelkező, sokoldalú elektromos autó töltőállomás.

A freistadti Kreisel Electric által kifejlesztett első "minden az egyben" rendszer, maximum 150 kW töltőteljesítménnyel, 104 kWh-ás akkumulátoros energiatároló rendszerrel együtt. Speciálisan megfelelő az olyan felállítási helyek számára, amelyeknél nem áll rendelkezésre elegendő teljesítmény.

Integrált áramátalakító, klimatizálás, energiamenedzsment-egység, biztonsági megoldások / tűzfal és mobiltelefonon keresztül működő kommunikációs egység. Közvetlen AC (váltakozó áramú) csatlakozás a 400 voltos elosztóhálózat szintjén. A CCS, CHAdeMO és GB/T csatlakozótípusokhoz megfelelő. Felhasználói felületként integrált 10 collos érintőképernyő, reklámcélokra opcionálisan 40 collos képernyővel. Lítium-ion technológia a hosszú élettartam érdekében. Cellafelügyelet a teljes életcikluson keresztül. Az aktuális szabványok és tanúsítások teljesítése.

Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése
Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése

Kiemelkedő jellemzők

Töltőteljesítmény
150 kW

Hosszú élettartamú
10 év garancia

Tárolókapacitás
104 kWh

Kommunikáció
GSM/GPRS, 3G, LTE

Műszaki tulajdonságok

Gyors és határok nélküli elektromos autó töltés

Speciálisan a frekventált helyeken és a fő közlekedési útvonalak mentén, a Kreisel Power Charger töltőberendezéssel gyorsan újra feltölthetők az elektromos hajtású autók. Az integrált energiatároló folyamatos töltésre kerül, szükség esetén a tárolt energiát nagyon gyorsan átadja az elektromos autó részére és így hálózati teljesítményt spórol meg.

A jövőbe mutató mindentudó

Az egyszerű kezelés az intuitív érintőképernyővel, a különböző aktiválási- és fizetési rendszerekhez történő csatlakozás, valamint az AC és DC csatlakozókon keresztül, párhuzamosan történő töltés, a Power Charger töltőberendezést sokoldalú és jövőbe mutató készülékké teszik. A gyorstöltés mind a CCS-, mind a 2-es típusú csatlakozón keresztül történhet (opcionálisan CHAdeMO csatlakozón keresztül is).

A töltés szabványos naplózása

Ez megfelel a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság által az IEC 61508 szabványban az elektromos hajtású gépkocsik vezetéken keresztültörténő töltésére vonatkozó előírt követelményeknek.

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól és váltson a MOON komplett megoldására. Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További MOON termékek az energia előállításához és tárolásához

MOON napelemes berendezés

Energiatermelés helyben: A napelemes berendezések környezetbarát módon termelnek napelemmel előállított elektromos energiát. Vegye fel velünk a kapcsolatot és további információkkal látjuk el Önt.

Cégeknek megfelelő MOON energiatároló

Méretre szabva a céges alkalmazásokhoz. Nagy és mégis flexibilis - ez a célkitűzés egyre kifizetődőbb az energiatárolóknál.