Kostad
POWER Charger 22 DC

A MOON Power Charger 22 DC töltőállomás az ügyfelek és munkatársak számára az elektromos hajtású gépjárművek gyors és biztonságos töltését teszi lehetővé.  A MOON Power Charger 22 DC elektromos autó töltő a rendelkezésre álló szoftverrel nagyon egyszerűen és kényelmesen elérhető távolról, köszönhető a LAN, WLAN vagy akár a GSM modemen keresztül 3G, hálózati lefedettségtől függően 4G kapcsolatnak. A beépített RFID olvasó lehetővé teszi a jogosulatlan használat elkerülését.

 

*A képen látható készülék illusztráció, a kivitelezés eltérhet a felszereltségtől függően!
Kérje tanácsadásunkat!
Kérje tanácsadásunkat!

Kiemelkedő jellemzők

Töltőteljesítmény
22 kW DC

Töltőkábellel együtt
CCS csatlakozóval

Adatintegráció
Az OCPP-n keresztül lehetséges

Engedélyezés
Alkalmazás, RFID

Műszaki tulajdonságok

Elektromos autó optimalizált töltése

A MOON POWER Charger 22 DC elektromos autó töltő 22 kW-tal képes tölteni CCS (opcionálisan CHAdeMO) csatlakozón keresztül. A fejlesztéskor nagy hangsúlyt fektettünk a megbízhatóságra, felhasználóbarát kialakításra, a végfelhasználó maximális biztonságára és az egyszerű telepíthetőségre és karbantartásra.

 

Moduláris felépítés az egyszerű frissítéshez

A többnyelvű LCD kijelző a felhasználót a teljes töltési folyamaton végigvezeti. A távoli Firmware frissítések biztosítják a folyamatos kompatibilitást a piacon lévő összes gépkocsival.

Magas szintű biztonság

Az elektromos autó töltésének biztonságát az IP54 védelmi fokozat (érintésvédelem, védelem a készülék belsejében lerakódó porral és a felfröccsenő vízzel szemben) és az IK10 védelem (ütésállóság) szavatolja.

Átfogó riportkészítés

Valós időben történő kiértékelések

Bármikor megtekintheti az online portálon a fogyasztásra, a töltési időre és a költségekre vonatkozó kiértékeléseket. Ez teljes átláthatóságot és folyamatos követhetőséget biztosít az Ön számára.

Változó elszámolás

A MOON POWER Charger 22 DC elektromos autó töltő az OCPP 1.6 JSON segítségével lehetővé teszi az adatok integrációját. Így nagyon egyszerűen megvalósítható az adatok feldolgozása a meglévő elszámolási-, valamint menedzsment rendszerekkel. 

 

Titkosított adatok

A töltési folyamatra vonatkozó összes adat átvitele titkosított jegyzőkönyvben történik

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól és váltson a MOON komplett megoldására. Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További MOON-POWER termékek

POWER Wallbox Connect

A szép kialakítású MOON Wallbox Connect töltőkészülék az ügyfelek és a munkatársak számára lehetővé teszi az elektromos hajtású autók gyors és biztonságos töltését.

Power Charger 75-300

Individuális és sokoldalú. A gyorstöltő állomásaink különleges jellemzője a teljes teljesítmény skálázhatósága.