Az elektromosságot nem lehet megkerülni

A mobilitás az eddigi legnagyobb átalakulásán megy keresztül. Eközben társadalmunk számára elengedhetetlen a Párizsi éghajlatvédelmi egyezmény CO2-célkitűzéseinek elérése. Ez azt jelenti, hogy az elektromos közlekedésnek jelenleg nincs jobb alternatívája. Az akkumulátoralapú elektromobilitás most a legígéretesebb és széles körben a leggyorsabban bevethető technológia. Ahhoz, hogy az áttörés sikerüljön, jól kiépített töltési infrastruktúrára van szükség.

A salzburgi Porsche Holding erre alapította meg a MOON márkát. A MOON célja, hogy szélesebb körben terjessze az e-mobilitást, ezért minden az energiamenedzsmentről szól - az otthoni energiatárolóval és napelemes rendszerrel kombinált fali töltőkészülékektől egészen a gyorstöltő-állomásokig.

MOON Légy része a mozgalomnak!

A MOON küldetése, hogy az elektromobilitás a mindennapok részévé váljon.

Mi hiszünk a párizsi klímacélok fontosságában, és ezért fenntartható, intelligens és adatokra épülő energiamegoldásokat kínálunk. Az otthoni energiatárolóval és napelemes rendszerrel kombinált fali töltőkészülékektől egészen az - energiatároló rendszerrel vagy anélkül kiépített - gyorstöltő-állomásokig: rendszerszolgáltatóként az elektromobilitás teljes spektrumát lefedjük. Az energiamenedzsment rendszerünkkel az összes termékünk nagyszerűen tud összedolgozni, ami lehetővé teszi az otthon termelt energia optimális felhasználását, valamint a teljes rendszer hatékonyságát is növeli.

Már régóta mondják, hogy a "jövő mobilitása" - ez a jövő most a jelen.

 

MOON POWER Teljes körű megoldás az elektromobililtás területén

 

  • Tanácsadás: elektromos autó töltő otthonra

  • Elektromos autó töltő telepítése előtti ellenőrzés

  • Infrastrukturális felkészülés a telepítéshez

  • Elektromos autó töltő telepítése és üzembe helyezése

  • Támogatás és karbantartás

  • Pályázati és támogatásokkal kapcsolatos tanácsadás