MOON Power POWER2Go 2.0 elektromos autó töltő otthonra és utazásokra

 

Mindenhol ideális megoldás

Az új MOON POWER2Go 2.0 elektromos autó töltőkészlet sokkal több mint egy wallbox. Flexibilisának hála ugyanis minden áramforrást elektromos autója töltésére használhat. 

Maximálisan 22 kW-os töltőteljesítményével és prémium anyaghasználatával mindenhol gyors és biztonságos töltést biztosít. A MOON POWER2Go 2.0 elektromos autó töltőkészlet kétféle, Standard és PRO változatban választható.

Ismerje meg a legnagyobb előnyeit!

 

HIHETETLEN FLEXIBILITÁS

Bárhol, bármikor, bármilyen elektromos autóhoz

Egy áramforrás mindenkinek

Maximális kényelem a plug & play funkcióval: Egyszerűen csatlakoztassa az áramforráshoz, és akármelyik Type 2 csatlakozós elektromos autót feltöltheti!

 

 

 

 

Telepítésmentes szabadság

Teljes elektromos autó töltési függetlenség telepítés nélkül. Legyen szó 1-, 2- vagy 3-fázisúról - a POWER2Go kompatibilis minden Type 2 csatlakozóval rendelkező villanyautóval. Még maga a kábel is nagyobb szabadságot biztosít, hiszen megközelítőleg 5 méter hosszú.

 

 

 

 

Mindig előre gondolkodik

Akár 10x gyorsabb elektromos autó töltés

Sok energia elképesztően kevés idő alatt: a POWER2Go segítségével az elektromos autót a lehető legnagyobb váltakozó áramú sebességgel (kb. 22 kW) töltheti. Ez 10-szer gyorsabb, mint a háztartási aljzatokhoz való töltőkábeles megoldás.

 

Legfontosabb műszaki tulajdonságai

Automatikus jelentések         

 

Tarts szemmel mindent egyedileg és ingyenesen a POWER2GO mobilalkalmazással! Automatikusan küldött vagy a kívánt időszak és paraméterek szerint meghatározott, részletes töltési jelentéseket kaphatsz (kWh, költségek stb.), amit PDF és/vagy CSV fájlként küld el a rendszer neked.

 

Fokozatmentes, állítható töltőáram

6A-tól 32A-ig 1 A lépésekben: Az ingyenes alkalmazáson keresztül a töltőáram az elektromos autók számára a lehető legkisebb egységekben szabályozható, azaz a legpontosabban és az egyéni igényeknek megfelelően.

 

 

Részletes töltési statisztikák

 

Vele mindenről tudni fogsz. Az ingyenes mobilalkalmazás mindig megmutatja az egyes fázisok áramának, feszültségének és teljesítményének minden részletét, valamint a hálózati frekvenciát, a töltött kWh-t és a kapcsolódó hatótávolságot - még töltés közben is.

 

Okosan csatlakozik

Standard kapcsolat egyszerűen Bluetooth-on és WLAN-on keresztül, további hardver nélkül. A GSM/GPS/SIM GSM/GPS/SIM Pro verzió ráadásul biztonságos hozzáférést biztosít még olyan helyzetekben is, ahol a kommunikáció nehézkes (például mélygarázsokban).

 

 

Érdekli a MOON Power2Go 2.0 elektromos autó töltőkészlet? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
 
Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott személyes és nem személyes adatokat a Porsche Hungaria kft. kezelje. Az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató alapján automatikusan feldolgozásra kerülnek. Az adatok kizárólag a kérdések megválaszolása céljából kerülnek mentésre és harmadik félnek nem adjuk át.