MOON Power Wallbox Connect elektromos autó töltő otthonra

Kompakt dizájn maximális hatékonysággal

A MOON Power Wallbox Connect egy elektromos autó töltő otthonra, amivel gyorsan és biztonságosan töltheti fel villanyautóját. A készülék alapkivitelben 1*22 kW töltőteljesítménnyel rendelkezik, de rendelhető kétkábeles, vagy kétcsatlakozós változatban is, amivel már két villanyautót is tud egyszerre tölteni.

Szabadon változtatható jogosultság ellenőrzési lehetőségei teljesen univerzálissá teszik a MOON Power Wallbox Connect elektromos autó töltőállomást.

Ismerje meg a legnagyobb előnyeit!

 

 

KOMPAKT DIZÁJN

Páratlan konfigurálhatóság

A MOON Power Wallbox Connect kompakt kialakítással és kiváló minőségű kivitelezéssel bír. A wallbox nyolc különböző változatban konfigurálható, így tökéletesen alkalmazkodik az igényeihez.

 

 

VÁLTOZÓ ELSZÁMOLÁS

Rugalmas töltési profilok

A nagyobb töltési teljesítmény, az intuitív kezelés, az egyszerű hitelesítés és a bővíthető számlázási rendszer univerzálisan alkalmazhatóvá teszi a MOON Power Wallbox Connectet.

Akár RFID-kártyával szeretné ellenőrizni az engedélyezett töltést, akár interneten keresztül szeretné irányítani a töltési folyamatokat, a Wallbox Connect a megfelelő termék az Ön számára! 

 

 

 

 

Gyors és biztonságos töltés.

Egyszerű kezelhetőség.

Az akár 2x 22 kW töltési teljesítményű wallbox két elektromos autó egyidejű töltésére is lehetőséget biztosít

Legfontosabb műszaki tulajdonságai

Maximális biztonság

 

Az elektromos autó töltésének biztonságát az IP44 védelmi fokozat (érintésvédelem, védelem a készülék belsejében lerakódó porral és a felfröccsenő vízzel szemben) és az IK08 ütésállóság biztosítja.

Különböző csatlakoztatási lehetőségek

A MOON Wallbox Connect összeköttetése a rendelkezésre álló szoftverrel nagyon egyszerűen és kényelmesen létrehozható a LAN vagy a GSM modulon keresztül.

 

Töltőoszlop

 

A MOON Wallbox Connect elektromos autó töltőállomás a falra történő telepítés mellett akár álló töltőoszlopra is felszerelhető.

 

Átfogó riportkészítés

Megtekinthető töltésprofilok

Interneten keresztül minden töltési folyamatot egyszerűen tud azonosítani és a töltésprofilok ellenőrzését is elvégezheti. Az OCPP 1.6-os kommunikációval bármilyen szerverre tud csatlakozni (LAN és GSM kapcsolattal) és a legtöbb elektromobilitási szolgáltató szerverét is tudja kezelni. Az RFID azonosításnak hála csak az arra jogosultak használhatják az elektromos autó töltőállomást.

 

Valós idejű kiértékelések 

Elektromos autó töltő otthonra, amivel online portálon bármikor megnézheti a fogyasztásra, a töltési időre és a költségekre vonatkozó kiértékeléseket. Ez teljes átláthatóságot és folyamatos követhetőséget biztosít, ami különösen akkor fontos, ha össze kell hangolni több elektromos autó töltőoszlopot.

Titkosított adatok

A töltési folyamatra vonatkozó összes adat átvitele titkosított jegyzőkönyvben történik.

 

Érdekli a MOON Power Wallbox Connect elektromos autó töltőállomás? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
 
Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott személyes és nem személyes adatokat a Porsche Hungaria kft. kezelje. Az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató alapján automatikusan feldolgozásra kerülnek. Az adatok kizárólag a kérdések megválaszolása céljából kerülnek mentésre és harmadik félnek nem adjuk át.