POWER
Wallbox Connect

Kompakt dizájn maximális hatékonysággal.

A kompakt MOON Wallbox Connect elektromos autó töltőállomás az elektromos hajtású autók gyors és biztonságos töltését teszi lehetővé. A készülék maximálisan 22 kW töltőteljesítménnyel képes tölteni. Az online portálon a fogyasztásra, a töltési időre és a költségekre vonatkozó összes kiértékelést bármikor megtekintheti. A MOON Wallbox Connect elektromos autó töltő összeköttetése a rendelkezésre álló szoftverrel nagyon egyszerűen és kényelmesen létrehozható a LAN hálózaton vagy a GSM modulon keresztül. A változtatható jogosultság ellenőrzési lehetőségek univerzálisan használhatóvá teszik a MOON Wallbox Connect elektromos autó töltőállomást.

Kérje tanácsadásunkat!
Kérje tanácsadásunkat!

Kiemelkedő jellemzők

Töltőteljesítmény
maximum 22 kW-ig

Engedélyezés
RFID

Adatintegráció
Az OCPP-n keresztül lehetséges

Terhelésmenedzsment
Dinamikus

Műszaki tulajdonságok

Magas szintű biztonság

Az elektromos autó töltésének biztonságát az IP44 védelmi fokozat (érintésvédelem, védelem a készülék belsejében lerakódó porral és a felfröccsenő vízzel szemben) és az IK08 védelem (ütésállóság) szavatolja.

A töltés szabványos naplózása            

Megfelel a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság által az IEC 61851-1 szabványban, az elektromos hajtású gépkocsik vezetéken keresztültörténő töltésére vonatkozó előírt követelményeknek.

Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez

Változó elszámolás

A MOON Wallbox Connect elektromos autó töltő az OCPP 1.6 segítségével lehetővé teszi az adatok integrációját. Így nagyon egyszerűen megvalósítható az adatok feldolgozása a meglévő elszámolási-, valamint menedzsment rendszerekkel. A MOON Wallbox Connect elektromos autó töltőállomás segítségével Ön a lehető legjobban felkészült lesz a jövőbeni protokollok bevezetéséhez. Már ma elő van készítve az ISO15118 szabvány bevezetésére.

Töltőoszlop

A MOON Wallbox Connect elektromos autó töltő a falra történő felszerelés mellett a kimondottan az erre a célra készített álló töltőoszlopra is felszerelhető.

Különböző csatlakoztatási lehetőségek

A MOON Wallbox Connect összeköttetése a rendelkezésre álló szoftverrel nagyon egyszerűen és kényelmesen létrehozható a LAN vagy a GSM modulon keresztül.

Átfogó riportkészítés

Valós időben történő kiértékelések

Bármikor megtekintheti az online portálon a fogyasztásra, a töltési időre és a költségekre vonatkozó kiértékeléseket. Ez teljes átláthatóságot és folyamatos követhetőséget biztosít az Ön számára.

Töltésprofilok megtekintése

Minden egyes töltési folyamat egyértelműen azonosításra kerül (azonosítás a töltőkészülékkel / a felhasználóval / a regisztrációs számmal). Olvassa be így online az egyes töltési folyamatokat és ellenőrizze a töltésprofilokat.

 

Titkosított adatok

A töltési folyamatra vonatkozó összes adat átvitele titkosított jegyzőkönyvben történik

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól, és váltson a MOON komplett megoldására! Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További MOON-POWER termékek

POWER2Go 2.0

Az új POWER2Go 2.0 teljes készlet több, mint egy wallbox. Az opcionálisan rendelhető intelligens szolgáltatással a POWER2Go 2.0 elektromos autó töltő a termék magas minőségi színvonalával még meggyőzőbb.

További információk

POWER ID. Charger

Akár 11 kW teljesítményével ötször nagyobb töltési teljesítményre képes, mint a normál háztartási csatlakozóaljzatok. Egyszerű működtetése, biztonsági funkciói révén optimális megoldás otthonra vagy mélygarázsba