MOON Power ID. Charger PRO elektromos autó fali töltő otthonra

Modern, gyors és biztonságos megoldás villanyautójának 

A MOON ID. Charger PRO egy modern, gyors és biztonságos elektromos autó töltő otthonra, ami mobilapplikációjával mutatja a töltéssel kapcsolatos információkat. Beépítitett hitelesített mérőórával. Kétféle kivitelben (11kW 3*16A és 7.2 kW 1*32A), valamint a Volkswagen csoport bármelyik emblémájával rendelhető. 

A wallbox minden villanyautóval kompatibilis, ami Type 2 csatlakozóval rendelkezik, okos funkcióival pedig már ma készen áll a holnap kihívásaira.

Ismerje meg a legnagyobb előnyeit!

 

KOMPAKT ÉS UNIVERZÁLIS

Lenyűgöző gyorsaság

A MOON ID. Charger PRO elektromos autó töltővel akár 6-szor gyorsabban tölthet, mint egy hagyományos Schuko aljzaton. 

Egy Volkswagen ID.3 (58 kWh) esetében a felvehető maximális töltési teljesítmény 11 kW (AC), aminek rendelkezésre állása esetén az autó akkumulátorát (az ideális töltöttségi szintet jelentő) 20%-ról 80%-ra kb. 3 és fél óra alatt lehet feltölteni a fali töltővel.

 

 

 

Internet csatlakozási lehetőségek

 

A MOON ID. Charger PRO gyári szerverre való csatlakoztatásával a világ bármely pontján el tudja érni a töltési adatokat. A wallbox képes LAN, WiFi és akár LTE/ 4G segítségével csatlakozni a hálózatra a Connect szolgáltatással.

 

 

 

 

Az azonosítás királya: RFID 

 

Mostantól Ön dönti el, ki használhatja a fali töltőjét. A MOON ID. Charger PRO wallbox-on beállíthatja, kik jogosultak az elektromos autójuk töltésére. A készülék mobilalkalmazással és RFID kártyával is vezérelhető.

További műszaki tulajdonságok

Mérhető elektromos autó fogyasztás

MOON ID. Charger Pro MID tanúsítványos villamosmérő óraval rendelkezik, amivel egyszerűen mérhető a töltési folyamattal járó áramfogyasztás. A fogyasztási adatokat egyszerűen elérheti a készülékhez tartozó mobilalkalmazásban.

 

Maximális biztonság

 

Elektromos autó fali töltőnk az előírt szabványok betartásával 100%-ban biztonságos töltést garantál. Ezt támogatja, hogy ellenáll az időjárás viszontagságainak és IK10 ütésállósággal is rendelkezik.

 

Érdekli a MOON Power ID. Charger Pro elektromos autó fali töltő? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
 
Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott személyes és nem személyes adatokat a Porsche Hungaria kft. kezelje. Az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató alapján automatikusan feldolgozásra kerülnek. Az adatok kizárólag a kérdések megválaszolása céljából kerülnek mentésre és harmadik félnek nem adjuk át.