MOON Power ID. Charger Connect elektromos autó fali töltő otthonra

Modern, gyors és biztonságos megoldás villanyautójának 

A MOON ID. Charger Connect egy modern, gyors és biztonságos elektromos autó töltő otthonra, ami mobilapplikációjával mutatja a töltéssel kapcsolatos információkat. Kétféle kivitelben (11kW 3*16A és 7.2 kW 1*32A), valamint a Volkswagen csoport bármelyik emblémájával rendelhető. 

A wallbox minden villanyautóval kompatibilis, ami Type 2 csatlakozóval rendelkezik, okos funkcióival pedig már ma készen áll a holnap kihívásaira.

Ismerje meg a legnagyobb előnyeit!

 

KOMPAKT ÉS UNIVERZÁLIS

Lenyűgöző gyorsaság

A MOON ID. Charger Connect elektromos autó töltővel akár 6-szor gyorsabban tölthet, mint egy hagyományos Schuko aljzaton. 

Egy Volkswagen ID.3 (58 kWh) esetében a felvehető maximális töltési teljesítmény 11 kW (AC), aminek rendelkezésre állása esetén az autó akkumulátorát (az ideális töltöttségi szintet jelentő) 20%-ról 80%-ra kb. 3 és fél óra alatt lehet feltölteni a fali töltővel.

 

 

 

Internet csatlakozási lehetőségek

 

A MOON ID. Charger Connect gyári szerverre való csatlakoztatásával a világ bármely pontján el tudja érni a töltési adatokat. A wallbox képes LAN vagy WiFi segítségével képes csatlakozni a hálózatra. Az adatokat a WeConnect applikáción keresztül kérdezheti le.

 

 

 

 

Az azonosítás királya: RFID 

 

Mostantól Ön dönti el, ki használhatja a fali töltőjét. A MOON ID. Charger Connect wallbox-on beállíthatja, kik jogosultak az elektromos autójuk töltésére. A készülék mobilalkalmazással és RFID kártyával is vezérelhető.

 

További műszaki tulajdonságok

Maximális biztonság

Egy elektromos autó töltő otthonra, ami az előírt szabványok betartásával teljesen biztonságos töltést biztosít. Ráadásul ellenáll az időjárás viszontagságainak és IK10 ütésállósággal is rendelkezik.

Szabványos naplózás            

Interneten keresztül bármikor elérheti a töltéssel kapcsolatos legfontosabb információkat.

 

Érdekli a MOON ID. Charger Connect elektromos autó töltő? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
 
Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott személyes és nem személyes adatokat a Porsche Hungaria kft. kezelje. Az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató alapján automatikusan feldolgozásra kerülnek. Az adatok kizárólag a kérdések megválaszolása céljából kerülnek mentésre és harmadik félnek nem adjuk át.