MOON POWER ID. Charger elektromos autó fali töltő otthonra

Modern, gyors és biztonságos megoldás villanyautójának 

A MOON ID. Charger egy modern, gyors és biztonságos elektromos autó töltő otthonra. Kétféle kivitelben (11kW 3*16A és 7.2 kW 1*32A), valamint a Volkswagen csoport bármelyik emblémájával rendelhető. 

A wallbox minden villanyautóval kompatibilis, ami Type 2 csatlakozóval rendelkezik.

A 11 kW-os 4,5 méteres kábellel felszerelt MOON POWER ID. Charger töltőkészülék ajánlott bruttó fogyasztói ára: 324 190,-Ft

Ismerje meg a legnagyobb előnyeit!

 

KOMPAKT ÉS UNIVERZÁLIS

Lenyűgöző gyorsaság

A MOON ID. Charger elektromos autó töltővel akár 6-szor gyorsabban tölthet, mint egy hagyományos Schuko aljzaton. 

Egy Volkswagen ID.3 (58 kWh) esetében a felvehető maximális töltési teljesítmény 11 kW (AC), aminek rendelkezésre állása esetén az autó akkumulátorát (az ideális töltöttségi szintet jelentő) 20%-ról 80%-ra kb. 3 és fél óra alatt lehet feltölteni a fali töltővel.

 

 

Végtelenül biztonságos

 

A MOON ID. Charger wallbox minden szabványnak megfelelve garantálja az elektromos autó 100%-ban biztonságos töltését. Utóbbit az IP54 védelmi fokozat (érintésvédelem, védelem a készülék belsejében lerakódó porral és a felfröccsenő vízzel szemben), az IK10 védelem (ütésállóság) és az időjárásállósága szavatolja.

 

 

 

 

 

Univerzálisan szabványos

 

Minden olyan tisztán elektromos autó, vagy plug-in hibrid töltésére alkalmas, ami Type 2 töltőkábellel rendelkezik. Így a wallbox segítségével az összes jelenlegi és jövőbeli Volkswagen csoportos elektromos gépjárművet lehet gyorsan és biztonságosan tölteni.

 

 

Érdekli a MOON Power ID. Charger  elektromos autó töltő? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
 
Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott személyes és nem személyes adatokat a Porsche Hungaria kft. kezelje. Az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató alapján automatikusan feldolgozásra kerülnek. Az adatok kizárólag a kérdések megválaszolása céljából kerülnek mentésre és harmadik félnek nem adjuk át.