POWER
ID.Charger

A MOON ID.Charger töltőnkkel modern, gyors és biztonságos töltési megoldást választ elektromos autója otthontöltéséhez.

 

Kérje tanácsadásunkat!
Kérje tanácsadásunkat!

Kiemelkedő jellemzők

Töltőteljesítmény
11 kW

töltőkábellel együtt
Type 2-es csatlakozóval

Kivitel
magas minőségű színvonal

Biztonság
DC hibaáram felismerés

Műszaki tulajdonságok

Gyors

A MOON ID. Charger 11 kW-os töltési teljesítményt kínál.

Ez azt jelenti, hogy egy Volkswagen ID. 3 esetében a normál 230V-os csatlakozóaljon keresztül, 2,3 kW-os teljesítménnyel történő töltésnél megszakítás nélkül több mint egy napra lenne szükség. A töltőberendezés ezt az időtartamot akár 6,5 órára képes lerövidíteni.

 Biztonság

A MOON ID. Charger az összes jogszabályban előírt szabvány betartásával 100%-os biztonság garantálja az elektromos autó töltését.  Az elektromos autó töltésének biztonságát az IP54 védelmi fokozat (érintésvédelem, védelem a készülék belsejében lerakódó porral és a felfröccsenő vízzel szemben) és az IK10 védelem (ütésállóság) szavatolja.

Szabványos

Töltheti az összes jelenlegi és jövőbeli Volkswagen csoportos elektromos gépjármű, valamint az összes olyan elektromos gépkocsi, amely rendelkezik Type 2-es csatlakozóval.

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól és váltson a MOON komplett megoldására. Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További POWER termékek

POWER Wallbox Connect

A szép kialakítású MOON Wallbox Connect töltőkészülék az ügyfelek és a munkatársak számára lehetővé teszi az elektromos hajtású autók gyors és biztonságos töltését.

POWER2Go 2.0

Az új MOON POWER2Go 2.0 teljes készlet több, mint egy wallbox. Az opcionálisan rendelhető intelligens szolgáltatással a POWER2Go 2.0 elektromos autó töltő a termék magas minőségi színvonalával még meggyőzőbb.

További információk