MOON
MOON2Go Töltőkészlet

Ideális megoldás otthonra és az utazásokhoz

A MOON2Go komplett készlettel a Wallbox az otthoni falról a töltőkábelbe vándorol. Az egyszerű kezelés a nagy teljesítőképességgel egész Európában már több ezer ügyfelet győzött meg. Az opcionálisan rendelhető intelligens szolgáltatással a MOON2Go Charger elektromos autó töltő a termék magas minőségi színvonalával még meggyőzőbb. A flexibilis használati lehetőségekkel, a MOON2Go Charger töltőberendezés az elektromos autó számára minden áramforrást hozzáférhetővé tesz - maximálisan 22 kW töltőteljesítményig. Az Ön korlátlan flexibilitásának biztosításához - mindenhol, gyors és biztonságos töltés.

Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése
Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése

Kiemelkedő jellemzők

Töltőteljesítmény
maximum 22 kW-ig

Kezelés
Alkalmazáson keresztül

Minőségi termék
Made in Austria

Biztonság
Integrált hibaáram-védelem

Mindenhol gyors és biztonságos töltés

Számos márka számára

A MOON2Go elektromos autó töltő a gépkocsi oldalán 1-es típusú és 2-es típusú csatlakozóval rendelkezik, ezzel számos elektromos autó töltését támogatja. Az automatikus adapterfelismerésen keresztül, a töltőáram korlátozása automatikusan megtörténik a MOON2Go-adapter által engedélyezett maximális értékre.

Tízszer gyorsabb töltés

Elektromos autó esetén a legtöbb esetben szállított töltőkábelekkel csak maximum 10 Amperig lehet egy fázis esetén tölteni (2,3 kW-os teljesítménnyel), ezzel szemben a MOON2Go Charger elektromos autó töltő segítségével három fázis esetén maximálisan 32 Amperrel lehet tölteni. Ez 22 kW esetén majdnem négyszeres töltőteljesítményt eredményez.

 "Made in Austria"  termék

A MOON2Go Charger fejlesztése és gyártása Ausztriában Stájerországban történt. Számunkra elsődleges prioritású a minőség - így a lehető leghosszabb időre gondoskodunk elektromos hajtású gépkocsija megbízható töltéséről.

Műszaki tulajdonságok

Automatikus adapterfelismerés

A komplett készlet adapterének alkalmazásakor a mobil töltőegység automatikusan felismeri annak használatát és a töltőáramot az engedélyezett értékre korlátozza - a még nagyobb komfort és biztonság érdekében. Így a véletlenül beállított túl nagy töltőáram veszélyét ki lehet zárni.

Beállítható töltőáram

A MOON2Go Charger elektromos autó töltő mindegyik fázison folyamatosan méri az áramerősséget és a feszültséget, valamint a töltéshez felhasznált energia mennyiségét. A lehető legnagyobb áttekinthetőségről és átláthatóságról az okostelefonos alkalmazás gondoskodik, amely az adott töltöttségi állapotot megjeleníti az értékeket pedig tárolja és kiértékeli.

Integrált áramerősség-mérés és energiamérő egység

A MOON2Go Charger töltőberendezés mindegyik fázison folyamatosan méri az áramerősséget és a feszültséget, valamint a töltéshez felhasznált energia mennyiségét. A lehető legnagyobb áttekinthetőségről és átláthatóságról az okostelefonos alkalmazás gondoskodik, amely az adott töltöttségi állapotot megjeleníti az értékeket pedig tárolja és kiértékeli.

Lopás és manipuláció elleni védelem

A MOON2Go Charger elektromos autó töltő a töltő csatlakozóhüvely töltés alatti és utáni automatikus reteszelésével védelmet biztosít a lopással szemben. Ezen kívül a töltőberendezés átfogó védelmet biztosít a töltőáram állításával történő visszaélésekkel szemben.

Bluetooth összeköttetés

A MOON2Go elektromos autó töltő a Bluetooth LE (Low Energy) segítségével mindegyik okostelefonnal tud kommunikálni. Az alkalmazás olyan funkciókat foglal magába, mint a távirányítás, a fázis monitoring, a költség- és energiakiértékelés, valamint a töltőberendezés kezelőegységének lezárása.

3 fázisú töltés

A váltakozó árammal történő töltés által biztosított kedvező töltési idők kihasználásához döntő jelentősége van annak, hogy a 400 V-os váltakozó áramú hálózat mindhárom fázisát használni lehessen. A MOON2Go elektromos autó töltő biztosítja ezt a 3 fázisú képességet és emiatt az 1 fázisú töltőegységekhez képest háromszorosára gyorsítható a töltési folyamat.

TARTOZÉK TREND Az elektronikus tartozékkatalógusban további információkat talál

  • Cikkszám
  • Ajánlott bruttó fogyasztói ár
  • Kapcsolatfelvétel az értékesítő márkakereskedéssel

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól és váltson a MOON komplett megoldására. Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

A további MOON termékek ideálisak az otthona számára

MOON Wallbox Basic

A töltésmenedzsment természetes evolúciója az Ön otthona számára. Az összes elektromos- és hibrid hajtású gépkocsival kompatibilis. Teljesen mindegy, hogy a töltés garázsban, mélygarázsban, autóbeállóban vagy a parkolóhelyen történik

MOON otthoni energiatároló

Valósítsa meg a fotovoltaikus berendezése által megtermelt tiszta napaenergia tárolását és azt használja fel később elektromos hajtású autója töltéséhez.