MOON
Wallbox Connect

Kompakt dizájn maximális hatékonysággal.

A kompakt MOON Wallbox Connect elektromos autó töltőállomás az elektromos hajtású autók gyors és biztonságos töltését teszi lehetővé. A maximálisan 2x 22 kW töltőteljesítménnyel a Wallbox két elektromos autó egyidejű töltésére is lehetőséget biztosít. Az online portálon a fogyasztásra, a töltési időre és a költségekre vonatkozó összes kiértékelést bármikor megtekintheti. A MOON Wallbox Connect elektromos autó töltő összeköttetése a rendelkezésre álló szoftverrel nagyon egyszerűen és kényelmesen létrehozható a LAN, a WLAN hálózaton vagy a GSM modulon keresztül. A változtatható jogosultság ellenőrzési lehetőségek univerzálisan használhatóvá teszik a MOON Wallbox Connect elektromos autó töltőállomást.

Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése
Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése

Kiemelkedő jellemzők

Töltőteljesítmény
maximum 22 kW-ig

Engedélyezés
Alkalmazás, RFID

Adatintegráció
Az OCPP-n keresztül lehetséges

Terhelésmenedzsment
Dinamikus

Műszaki tulajdonságok

Konfigurációs változatok

A MOON Wallbox Connect elektromos autó töltőállomás négy különböző változatban konfigurálható: 1x 11 kW, 1x 22 kW, 2x 11 kW vagy akár maximum 2x 22 kW töltőteljesítménnyel. Az intelligens Wallbox így tökéletesen illeszthető az Ön igényeihez.

Magas szintű biztonság

Az elektromos autó töltésének biztonságát az IP44 védelmi fokozat (érintésvédelem, védelem a készülék belsejében lerakódó porral és a felfröccsenő vízzel szemben) és az IK08 védelem (ütésállóság) szavatolja.

A töltés szabványos naplózása            

Megfelel a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság által az IEC 61851-1 szabványban, az elektromos hajtású gépkocsik vezetéken keresztültörténő töltésére vonatkozó előírt követelményeknek.

Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez

Változó elszámolás

A MOON Wallbox Connect elektromos autó töltő az OCPP 1.6 segítségével lehetővé teszi az adatok integrációját. Így nagyon egyszerűen megvalósítható az adatok feldolgozása a meglévő elszámolási-, valamint menedzsment rendszerekkel. A MOON Wallbox Connect elektromos autó töltőállomás segítségével Ön a lehető legjobban felkészült lesz a jövőbeni protokollok bevezetéséhez. Már ma elő van készítve az ISO15118 szabvány bevezetésére.

Töltőoszlop

A MOON Wallbox Connect elektromos autó töltő a falra történő felszerelés mellett a kimondottan az erre a célra készített álló töltőoszlopra is felszerelhető.

Különböző csatlakoztatási lehetőségek

A MOON Wallbox Connect összeköttetése a rendelkezésre álló szoftverrel nagyon egyszerűen és kényelmesen létrehozható a LAN vagy a WLAN modulon keresztül. Ehhez nincs szükség hálózati összekötővezeték elhelyezésére.

Átfogó riportkészítés

Valós időben történő kiértékelések

Bármikor megtekintheti az online portálon a fogyasztásra, a töltési időre és a költségekre vonatkozó kiértékeléseket. Ez teljes átláthatóságot és folyamatos követhetőséget biztosít az Ön számára.

Titkosított adatok

A töltési folyamatra vonatkozó összes adat átvitele titkosított jegyzőkönyvben történik

Töltésprofilok megtekintése

Minden egyes töltési folyamat egyértelműen azonosításra kerül (azonosítás a töltőkészülékkel / a felhasználóval / a regisztrációs számmal). Olvassa be így online az egyes töltési folyamatokat és ellenőrizze a töltésprofilokat.

 

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól, és váltson a MOON komplett megoldására! Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További MOON termékek az energia előállításához és tárolásához

MOON otthoni energiatároló

A kompakt áramtároló az otthona számára. A legmagasabb minőségi szintnek és a hosszú élettartamnak köszönhetően tárolja problémamentesen és használja fel flexibilisen.

MOON napelemes berendezés

Energiatermelés helyben: A napelemes berendezések környezetbarát módon termelnek elektromos energiát. Vegye fel velünk a kapcsolatot és további információkkal látjuk el Önt.