MOON
Wallbox Community

Az új intelligens Wallbox otthonra elektromos autók számára.

A MOON Wallbox Community elektromos autó töltő két üzemmódban használható: A "power" üzemmód a gyors töltéshez, a "smart" üzemmód pedig a töltési folyamat intelligens vezérléséhez használható, így biztosítható a fotovoltaikus berendezésből történő energiafelhasználás maximalizálása.

Ahelyett, hogy a töltéshez a fosszilis erőművekben hagyományosan termelt áramot használná, a MOON új Wallbox elektromos autó töltőállomás a szükséges áramot közvetlenül a napelemes berendezésével állíthatja elő vagy az otthoni energiatároló rendszeréből használhatja fel a töltéshez. Az elektromobilitás így válik első alkalommal valóban tisztává.

MOON Wallbox Community napelem rendszert használ.

Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése
Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése

Kiemelkedő jellemzők

Töltőteljesítmény
22 kW

Töltésvezérlés
Alkalmazás és érintőképernyő

töltőkábellel együtt
Typ 2-es csatlakozóval

Környezet
100 % tisztaságú e-mobilitás

Műszaki tulajdonságok

22 kW-os teljesítmény

A MOON Wallbox Community elektromos autótöltő állomás teljesítménye nagyobb, mint a Schuko csatlakozóaljaknál. Pontosabban, a töltőteljesítmény 22 kW és ezáltal körülbelül hatszor nagyobb, mint a háztartási csatlakozóaljhoz történő csatlakoztatáskor.

Töltésvezérlés

A MOON Wallbox Community két üzemmódban használható: A "power" üzemmód a gyors töltéshez, a "smart" üzemmód pedig a töltési folyamat intelligens vezérléséhez használható, így biztosítható a fotovoltaikus berendezésből történő energiafelhasználás maximalizálása.

Működés

A MOON Wallbox Community elektromos autótöltő állomás intelligensen össze van kötve a fotovoltaikus berendezésével és az otthoni energiatároló rendszerével. A két lehetséges üzemmód: A "power" és a "smart" üzemmódot közvetlenül a Wallboxon vagy az alkalmazáson keresztül lehet aktiválni. Az alkalmazás ezen kívül a töltési folyamatra vonatkozó összes információt is megjeleníti.

Intelligens töltés

Power töltőüzemmód

A Power üzemmód az elektromos autó lehető leggyorsabb töltését biztosítja a saját előállítású árammal úgy, hogy az autó rövid időn belül újra üzemképes legyen. Amennyiben a saját áram nem lenne elegendő a töltési folyamathoz, akkor a MOON Wallbox Community elektromo autó töltő segítségével további energiát vonhat be a sonnenCommunity-ből.

Smart töltőüzemmód

A "Smart" töltőüzemmód a töltési folyamat intelligens vezérlését teszi lehetővé. Ekkor először annak a megállapítása történik meg, hogy az autót mikor akarják legközelebb használni. Ezáltal biztosítható lesz, hogy a gépkocsi a kiválasztott időpontra újra teljesen fel legyen töltve és készen álljon a használatra.

Hálózatstabilitás

Ezen az intelligens töltőüzemmódon keresztül nem csak az elektromos autó energiafogyasztása optimalizálható, hanem azokat a hálózati ingadozásokat is el lehet kerülni, amelyek akkor jönnek létre, ha egyre több autót akarnak este egyidejűleg feltölteni.

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól és váltson a MOON komplett megoldására. Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További MOON termékek az energia előállításához és tárolásához

MOON fotovoltaikus berendezés

Energiatermelés helyben: A fotovoltaikus berendezések környezetbarát módon termelnek napelemmel előállított elektromos energiát. Vegye fel velünk a kapcsolatot és további információkkal látjuk el Önt.

MOON otthoni energiatároló

A kompakt áramtároló az otthona számára. A legmagasabb minőségi szintnek és a hosszú élettartamnak köszönhetően tárolja problémamentesen és használja fel flexibilisen.