MOON
Wallbox Basic

A töltésmenedzsment természetes evolúciója az Ön otthona számára. 

Egyre több ember számára lesz egyre fontosabb a környezetvédelem. Ezért az e-mobilitás sokkal aktuálisabb, mint bármikor korábban. Az összes elektromos autó és hibrid hajtású gépkocsi töltésére alkalmas. 

Az elektromos autó töltő berendezés e-autójának otthoni töltéséhez: A technológia, a dizájn, a funkcionalitás és a kapcsolattartási képesség lehető legjobb kombinációja. Az előremutató Wallbox falra szerelhető elektromos autó töltőállomás mindezt egyesíti magában. A MOON Wallbox Basic töltőberendezéssel elektromos hajtású autóját a maximálisan 11 kW töltőteljesítménnyel biztonságosan és egyszerűen töltheti. Teljesen mindegy, hogy a töltés garázsban, mélygarázsban, autóbeállóban vagy parkolóhelyen történik.

Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése
Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése

Kiemelkedő jellemzők

Töltőteljesítmény
11 kW

töltőkábellel együtt
Typ 2-es csatlakozóval

Kivitel
magas minőségű színvonal

Biztonság
DC hibaáram felismerés

Műszaki tulajdonságok

 

11 kW-os teljesítmény

A MOON Wallbox Basic elektromos autó töltő teljesítménye nagyobb, mint a Schuko csatlakozóaljaknál. Pontosabban, a töltőteljesítmény 11 kW és így körülbelül ötször nagyobb, mint a háztartási csatlakozóaljhoz történő csatlakoztatáskor. A MOON Wallbox Basic egyidejűleg meggyőző az egyszerű, komfortos működtetéssel, a biztonságos kezeléssel a védelmi funkciókkal, valamint a 4 méteres hosszúságú kábellel együtt. Így lesz optimális teljesítményű az otthoni elektromos autó töltőállomás.

 

Biztonság

A MOON Wallbox Basic az összes jogszabályban előírt szabvány betartásával 100%-os biztonság garantálja az elektromos autó töltését. A DC hibaáram-felismerés, a védelem a mechanikus ütések ellen, valamint a -25°C és +50°C közötti hőmérséklettartományban, optimális biztonsági feltételekről gondoskodik.

 

"Made in Germany" termék

A MOON Wallbox Basic a komfortosabb használat és a kitűnő teljesítmény-ár viszony mellett, különösen a magas színvonalú kidolgozással és a németországi technológiai telephelyen történő gyártással, a lehető leghosszabb ideig biztosítja az elektromos autó gondtalan töltését. Emiatt nem csak a MOON Wallbox Basic fejlesztése történt Németországban, hanem a gyártását is ott végzi az egyik autóipari beszállító cég.

Biztonságos és gyors töltés

Biztonságos töltés

A háztartási csatlakozók kialakítása nem megfelelő a több órán keresztül, teljes teljesítménnyel történő töltéshez. A MOON Wallbox Basic elektromos autó töltők a 11 kW-os teljesítményükkel speciálisan az elektromos hajtású autók töltésére lettek tervezve és egyúttal megakadályozzák a háztartás áramrendszerének túlterhelését.

Áramtakarékosság

A MOON Wallbox Basic akár 98%-os hatásfokkal, rendkívül hatékonyan működik. Ez azt jelenti, hogy majdnem a töltőállomáson keresztülfolyó teljes energiamennyiség hasznosítható teljesítményként leadásra is kerül a gépkocsinak. Ezzel idő és pénz takarítható meg.

Rövid töltési időtartam

A háztartási csatlakozón keresztül történő töltés időtartamához képest. Egy VW E-Golf esetében pl. a normál 230V-os csatlakozóaljon keresztül, 2,3 kW-os teljesítménnyel történő töltésnél megszakítás nélkül 17 órára lenne szükség. A töltőberendezés ezt az időtartamot körülbelül 5 órára rövidíti le.

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól és váltson a MOON komplett megoldására. Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További MOON termékek Energia előállítása és tárolása

 

MOON napelem rendszer

Energiatermelés helyben: A fotovoltaikus berendezések környezetbarát módon termelhető a napelem segítségével előállított elektromos energia. Vegye fel velünk a kapcsolatot és további információkkal látjuk el.

 

 

MOON otthoni energiatároló

A kompakt áramtároló az otthona számára. A legmagasabb minőségi szintnek és a hosszú élettartamnak köszönhetően tárolja problémamentesen és használja fel flexibilisen.