MOON
Otthoni energiatároló

A legmagasabb minőségi szintnek és a hosszú élettartamnak köszönhetően tárolja problémamentesen és használja fel flexibilisen az elektromos autó töltéséhez szükséges energiát. 

Valósítsa meg a napelem rendszer által megtermelt tiszta energia tárolását és használja fel később a tulajdonában lévő elektromos autó töltéséhez. Így energiaszolgáltatójától függetlenné válhat.

MOON Otthoni energiatároló a napelem rendszer erejével.

Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése
Kérje tanácsadásunkat!
Tanácsadás kérése

Kiemelkedő jellemzők

Hatásfok
akár 98 %-ig

Mindig online
Kihasználtság és fogyasztás

Hosszú élettartamú
> 10.000 töltési ciklus

Kis helyigényű
Kompakt dizájn

Műszaki tulajdonságok

2,5-45 kWh tárolókapacitás

A tárolókapacitást 2,5 kWh-os lépésekben lehet az Ön energiaigényéhez illeszteni és a 2,5 ... 45 kWh tartományban érhető el.

 

Méretek

A MOON otthoni energiatároló a kivitelétől függően 88-186 cm magas, 67 cm széles és 23 cm mély a tömege a méretétől függően 81-200 kg.

Akkumulátortechnológia

A lítium-vasfoszfát (LiFePO4) akkumulátorok használata megbízható, fenntartható és biztonságos akkumulátortechnológia alkalmazását teszi lehetővé. Az okostelefonokban vagy a laptopokban alkalmazott akkumulátorokkal összehasonlítva emiatt ezek különösen hosszú élettartamúak, átfogóan teszteltek és pontosan a háztartásban történő használathoz megfelelőek.

 

Különösen hosszú élettartam

10 000 töltési ciklus

A MOON otthoni energiatároló több mint 10 000 töltési ciklust tesz lehetővé. Egy töltési ciklus a teljesen lemerült akkumulátor teljes feltöltéshez szükséges időnek felel meg.

10 év garancia      

Az otthoni energiatároló alap garanciája 10 év.

20 év akkumulátor élettartam

Az otthoni energiatárolót 20 éves élettartamra terveztük. Egy autó akkumulátoránál vagy egy okostelefon akkumulátoránál az átlagos élettartam rendszerint rövidebb.

Flexibilis és nagyon jó minőségű

Intelligens integráció

Az összes elterjedt hőszivattyút és hőtermelő berendezést integrálni lehet a MOON otthoni energiatárolóba.

Made in Germany

Amennyiben ezt az otthoni energiatárolót választja, akkor a legmagasabb szintű biztonság és a "Made in Germany" minőség mellett is dönt.

 Vészhelyzeti áram

 Áramkimaradásokkor is a biztonságos áramellátás érdekében.

Hogyan működik a MOON otthoni energiatároló?

A tiszta áramnak nem kell drágának lenni: A fotovoltaikus berendezéssel a saját áramát olyan költségen tudja előállítani, amely lényegesen olcsóbb, mint a szokásos áramárak. A MOON otthoni energiatároló áramtárolóként ezt az áramot nappal és éjszaka is biztosítja az Ön számára. Ugyanis az integrált akkumulátor ezres nagyságrendben alkalmazott, bevált csúcstechnológiájú napelemes energiatárolóvá teszi berendezését, vele a saját fotovoltaikus berendezésével a napenergiából előállított áramot egyszerűen tudja tárolni. Így az éves áramszükségletének 80 százalékát saját maga által előállított energiával tudja fedezni és nagyon kevés áramra lesz szüksége a klasszikus energiaszolgáltató hálózatából. A fő energiaforrása a napenergia így az Ön saját előállítású tiszta árama. Ezáltal nagy mennyiségű CO2 kibocsátást takarít meg és ezzel hozzájárul környezetünk védelméhez.

Az otthoni MOON energiatárolóval a nap huszonnégy órájában a saját napelem rendszer által előállított elektromos energiáját használhatja.

Szeretné az így termelt energiát tárolni, amikor süt a nap és este vagy éjjel felhasználni?  A MOON otthoni energiatárolóval ez nem jelent problémát! Ugyanis ezzel az energiatárolóval szinte teljesen a saját napelem rendszer berendezésével előállított árammal fedezheti áramszükségletét.

Az otthoni energiatároló tárolja azt a napelemes berendezése által előállított felesleges áramot, amire éppen nincs szüksége és azt később rendelkezésre bocsátja. Este és éjszaka azután felhasználhatja a nappal tárolt energiát. Így valódi függetlenség jön létre az otthonában és érzékelhetően csökkennek az áramköltségei.

A napi energiafelhasználás a napelemmel előállított energia tárolásával:

Reggel: Amint felkel a nap, a napelem áramot termel. Az előállított áram azonban a reggeli órákban még nem tudja a teljes áramigényét fedezni. Emiatt a MOON otthoni energiatároló a többi áramot az előző napon tárolt energiából fedezi.

Délben: A napelem rendszer nap közben állítja elő a legtöbb áramot. Azonban nap közben gyakran senki sincs otthon, emiatt ennek megfelelően kicsi az áramszükséglet. Az ekkor termelt áramfelesleget a MOON otthoni energiatároló rendszer tárolja. Amennyiben az energiatároló teljesen feltöltődne, akkor a rendszer a felesleges áramot betáplálja az elektromos hálózatba és ez az Ön betáplálási áramtarifája alapján jóváírásra kerül az áramszámláján.

Este: A napelemes berendezés csak kevés áramot termel vagy egyáltalán nem szolgáltat áramot, miközben az áramfogyasztás a legmagasabb szintet éri el. Ezt az áramigényt ekkor MOON otthoni energiatárolója a nap közben tárolt áramból fedezi.

További MOON termékek a saját energiaelőállításhoz

MOON napelem rendszer

Energiatermelés helyben: A fotovoltaikus berendezések környezetbarát módon termelhető a napelem segítségével előállított elektromos energia. Vegye fel velünk a kapcsolatot és további információkkal látjuk el.