MOON
Napelem rendszerek

 A termék hamarosan rendelhető.

 

Az energiatermelés mint sikertényező

A napelem segítségével saját villamos energiát állíthat elő, és így csökkentheti a szolgáltatójától vásárolt villamosenergia mennyiségét. A saját napelem rendszer hosszú távon energiát és függetlenséget nyújt. A villamos energia áringadozása vagy emelkedése a múlté, mert a villamos energiát saját maga termeli meg.

Kérje tanácsadásunkat!
Kérje tanácsadásunkat!

A napelemes berendezések története

A napelem rendszer ötlete már nagyon régen megszületett. Alexandre Edmont Becquerel már 1839-ben felfedezte azt a jelenséget, hogy meghatározott anyagok fénysugárzás hatására elektromos áramot adnak le. A további kutatások során Albert Einstein 1905-ben fedezte fel a napelem hatást, amiért később a Nobel díjjal is kitüntették. 

A napelem cellákat már az 1950-es évek végén használták. Azóta az egész világon alkalmazzák áramtermelésre és épületek tetején, homlokzatán, parkoló-automatákon, zajvédő falakon, zsebszámológépeken vagy szabad felületen felállítva találhatók meg.

Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez

MOON napelemes berendezések

A MOON 5-300 kWp teljesítményű napelemes berendezéseket kínál a magán és a céges ügyfelek számára. A berendezések tervezését, telepítését és üzembe helyezését a MOON partnereink végzik el. Magától értetődően a támogatások igénylését is elvégezzük Ön helyett. Kérjük vegye figyelembe, hogy a napelem támogatás összegének kérelmezését feltétlenül az építőipari kivitelezési műveletek megkezdése előtt be kell nyújtani. A berendezés létesítéséről a végleges döntést a támogatás megítélése után is meg lehet hozni.

Feltételek 

Napelem berendezésének létesítésének legfontosabb feltétele, hogy rendelkezésre álljon olyan tetőfelület, erkély, épülethomlokzat, autóbeálló vagy más egyéb felület, amelyre a napelem rendszer elhelyezhető. A napelem berendezések működése a felállításuk helyétől függ, a közvetlen napsugárzás nem feltétlenül szükséges. A napelem berendezés akkor termel áramot, ha napsugárzás éri, ami még felhős időjárás esetén is működik. A napelem berendezéseket nem kell közvetlenül a déli irányba tájolni. Az energiafogyasztása optimalizálásához előnyös lehet, ha berendezése keleti vagy nyugati irányba van tájolva.

Előnyei

SAJÁT ÁRAMELLÁTÁS

FENNTARTHATÓ ÉS CO2 NÉLKÜLI ÁRAMELLÁTÁS

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

BIZTOS BERUHÁZÁS

Takarítson meg időt és pénzt

Amennyiben a megtermelt áramot nem használja fel, akkor az áram betáplálásra kerül az elektromos hálózatba és a villanyszámláján jóváírásra kerül vagy opcionálisan áramtárolóban tárolható. Ezzel pénzt takarít meg és jelentős mértékben hozzájárul környezetünk védelméhez és jövőnk energiabiztonságához. A napelem rendszer segítségével a jövőbe ruház be és a fenntartható energiaellátást biztosító döntése látható is lesz.

A jövőt biztosító beruházás

A gondosan megtervezett és telepített napelem berendezésnek csak nagyon kicsi vagy egyáltalán nincs karbantartási igénye, mivel nincsenek benne mozgó alkatrészek. Az amortizáció körülbelül a garanciális időtartam felénél történik meg. A 25 éves teljesítménygarancia letelte után, még az összes modul működőképes lesz és teljesítményük csak évenként 0,25%-kal csökken.

Az ingatlan felértékelődése

A napelem rendszer segítségével nő az ingatlan értéke, mivel az üzemeltetési költségeit hosszú távon csökkenti. A MOON napelem berendezések különböző méretekben érhetők el és ezáltal ideálisan megfelelőek bármilyen tetőfelületre.

A MOON segítséget nyújt a napelem támogatás igénylésének ügyintézéséhez

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól, és váltson a MOON komplett megoldására. Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További MOON termékek

MOON ID. Charger

Akár 11 kW teljesítményével ötször nagyobb töltési teljesítményre képes, mint a normál háztartási csatlakozóaljzatok. Egyszerű működtetése, biztonsági funkciói révén optimális megoldás otthonra vagy mélygarázsba

MOON Wallbox Connect

A szép kialakítású MOON Wallbox Connect töltőkészülék az ügyfelek és a munkatársak számára lehetővé teszi az elektromos hajtású autók gyors és biztonságos töltését.

Ez a weboldal sütiket (Cookie-kat) használ a működtetéséhez és a felhasználói élmény javításához.
Elfogadom és folytatás