MOON
ID. Charger

A MOON ID. Charger töltőnkkel modern, gyors és biztonságos töltési megoldást választ.

A fali töltőkészülékeink egyedi kivitelben készülnek, hogy minden igényhez megfelelően illeszkedjenek, ideértve a helyi adottságokat is. Jövőorientált de ugyanakkor tökéletesen beépül a mindennapokba.

 

Kérje tanácsadásunkat!
Kérje tanácsadásunkat!

Kiemelkedő jellemzők

Töltőteljesítmény
11 kW

töltőkábellel együtt
Type 2-es csatlakozóval

Kivitel
magas minőségű színvonal

Biztonság
DC hibaáram felismerés

Műszaki tulajdonságok

Gyors

A MOON ID. Charger összes változata 11 kW-os töltési teljesítményt kínál.

Ez azt jelenti, hogy egy Volkswagen ID. 3 esetében a normál 230V-os csatlakozóaljon keresztül, 2,3 kW-os teljesítménnyel történő töltésnél megszakítás nélkül több mint egy napra lenne szükség. A töltőberendezés ezt az időtartamot akár 6,5 órára képes lerövidíteni.

 Biztonság

A MOON ID. Charger az összes jogszabályban előírt szabvány betartásával 100%-os biztonság garantálja az elektromos autó töltését.  Az elektromos autó töltésének biztonságát az IP54 védelmi fokozat (érintésvédelem, védelem a készülék belsejében lerakódó porral és a felfröccsenő vízzel szemben) és az IK10 védelem (ütésállóság) szavatolja.

Szabványos

Töltheti az összes jelenlegi és jövőbeli Volkswagen csoportos elektromos gépjármű, valamint az összes olyan elektromos gépkocsi, amely rendelkezik Type 2-es csatlakozóval.

FÜGGETLEN ENERGIAMENEDZSMENT Függetlenítse magát az elektromos hálózattól és váltson a MOON komplett megoldására. Flexibilis és hozzáilleszthető az egyedi igényekhez.

További MOON termékek

MOON Wallbox Basic

A töltésmenedzsment természetes evolúciója az Ön otthona számára. Az összes elektromos- és hibrid hajtású gépkocsival kompatibilis. Teljesen mindegy, hogy a töltés garázsban, mélygarázsban, autóbeállóban vagy a parkolóhelyen történik

MOON Wallbox Connect

A szép kialakítású MOON Wallbox Connect töltőkészülék az ügyfelek és a munkatársak számára lehetővé teszi az elektromos hajtású autók gyors és biztonságos töltését.

Ez a weboldal sütiket (Cookie-kat) használ a működtetéséhez és a felhasználói élmény javításához.
Elfogadom és folytatás