A jövő energiakoncepciója az Ön modern otthona számára

A MOON magán ügyfelek számára készült megoldásai meggyőzőek az elegáns dizájnjukkal, a kompakt kialakításukkal és az egyszerű kezelhetőségükkel.

MOON
Wallbox Basic

Maximálisan 11 kW töltőteljesítményig
1
Egyszerű, biztonságos, gyors
2
DC hibaárammodullal együtt
3

MOON
2Go Töltőkészlet

Bluetooth és okostelefonos alkalmazás
1
Beállítható töltőáram
2
Mindenhol használható
3

MOON
Wallbox Connect

Maximálisan 2 x 22 kW töltőteljesítményig
1
Smart-Grid vezérlés
2
Adatintegráció az OCCP-n keresztül
3

MOON
AC töltőberendezés

Intelligens töltőoszlop
1
2 db töltési ponttal
2
Dinamikus terhelésmenedzsment
3

MOON
Wallbox Community

Intelligens töltési technológia
1
"power" és "smart” töltő üzemmód
2
Maximálisan 22 kW töltőteljesítményig
3

MOON
Otthoni energiatároló

10 év garancia
1
10.000 töltési ciklus
2
„Made in Germany“ termék
3

PLUG & PLAY

A Plug & Play a következőt jelenti: Így egyszerűen lehet telepíteni a berendezéseket és gyorsan össze lehet őket kötni a már meglévő a napelemes berendezéssel. Teljesen automatikusan és karbantartásmentesen működnek. Így az elektromos autó a MOON megoldásaival biztonságosan és gyorsan feltölthető.

MOON KOMPLETT RENDSZER

 A MOON otthoni energiatárolójával tárolni tudja a napelem rendszer által megtermelt energiát, ezáltal függetleníteni tudja magát az áramszolgáltatójától és át tudja hidalni az áramkimaradásokat.

További MOON termékek Energia előállítása és tárolása

MOON napelem rendszer

Energiatermelés helyben: A fotovoltaikus berendezések környezetbarát módon termelhető a napelem segítségével előállított elektromos energia. Vegye fel velünk a kapcsolatot és további információkkal látjuk el.

MOON otthoni energiatároló

Valósítsa meg a napelemes berendezése által megtermelt tiszta napaenergia tárolását és azt használja fel később elektromos hajtású autója töltéséhez.

Gyakran feltett kérdések

Mire kell ügyelnem a Wallbox vásárlásakor?

Az épület meglévő elektromos rendszerétől és a tölteni kívánt elektromos autóktól függően a következő paramétereket kell figyelembe venni: a gépkocsi töltőteljesítménye, alkalmasság a Wallbox kültéri felszereléséhez, integrálás a Smart Home (okos otthon) megoldásokba, a Wallbox lezárásának lehetőségei és csatlakoztatása az elektromos áram elszámolási rendszerekbe.

Hogyan történik a Wallboxom áramellátása?

Elvileg két lehetőség áll rendelkezésre az elektromos autó energiaellátásának biztosításához, a meglévő áramszolgáltatói szerződés alapján vagy napelem rendszer telepítésével.

A napelem segítségével saját maga állíthat elő a napenergiából elektromos áramot és minden nap spórol az áramköltségén. A napelemmel előállított felesleges elektromos energiát vagy az otthoni energiatároló tárolja és azt újra fel lehet használni vagy közvetlenül felhasználható elektromos hajtású gépkocsija akkumulátorának töltéséhez. A megfelelő teljesítmény biztosítása.

Milyen előnyök származnak a MOON Wallbox, valamint a MOON otthoni energiatároló kombinációjából?

Amennyiben a MOON Wallboxot, valamint a MOON otthoni energiatárolót választja, akkor olyan magas minőségi színvonalú termékek mellett dönt, amelyek fejlesztése és gyártása a magas technológia színvonalat képviselő németországi telephelyen történik.

Ennek a két terméknek a napelem rendszerrel történő összekapcsolásából azonban még további előnyök származnak: A saját áram helyben történő előállításával függetleníti magát az elektromos energiaszolgáltatójától. Azt a felesleges áramot, amelyet a háztartásában nem tudnak közvetlenül felhasználni, tárolni lehet és a MOON Wallbox elektromos autó töltőállomás beiktatásával a saját maga által termelt energiát gépkocsija töltéséhez is fel tudja használni.

A MOON Wallbox és a MOON otthoni energiatároló kombinációjának – a fotovoltaikus berendezéstől függetlenül – is van értelme?

Tulajdonképpen a két elem kombinációja nélkül is célszerű lehet, hogy össze legyen kötve a fotovoltaikus berendezéssel, például akkor, ha a kedvező költségű éjszakai áramot a közbenső energiatárolójában szeretné tárolni és azt azután elektromos hajtású gépkocsija töltéséhez szeretné felhasználni.

Hol kaphatok szakszerű tanácsadást a napelemes berendezésről, a Wallboxról és az otthoni energiatároló rendszerről?

A MOON a Porsche Hungária márkája az Ön partnere az e-mobilitással kapcsolatos bármilyen kérdésben. Kérjük, küldje el a kérdéseit e-mailben a következő címre: moon-power(kwfat)porsche(kwfdot)hu

További kérdése van?

Szívesen válaszolunk a kérdéseire. Kérjük, ehhez töltse ki a kapcsolatfelvételi formanyomtatványunkat. Természetesen e-mailt is küldhet nekünk a következő címre: moon-power(kwfat)porsche(kwfdot)hu .