Új Hypercharger töltőberendezésekkel bővült az Audi e-tron Charging Service térképe Magyarországon

 

A Moon magyarországi csapata 2022. júliusában az AUDI HPC projekt keretein belül négy új Kreisel Power Charger berendezést helyezett üzembe a Porsche Hungária márkakereskedői hálózatának tagjainál.

Az AUDI alapvető célja az volt, hogy olyan régókban és autópálya szakaszokon létesítsen nagyteljesítményű, úgynevezett villámtöltőket, ahol az átutazó ügyfelei számára eddig nem állt rendelkezésre ilyen jellegű szolgáltatás.

Hatalmas büszkeség számunkra, hogy ez a nagyteljesítményű töltőtípus egyedülálló módon elsőként a Moon termékpalettájában érhető el Magyarországon.

A töltőberendezések különlegessége,  hogy egy 92 kWh-s beépített akkumulátorral vannak felszerelve, melynek köszönhetően olyan helyszíneken is képesek üzemelni, ahol egyébként nem lenne elegendő elektromos teljesítmény a villámtöltéshez illetve melynek segítségével a hálózat terhelése is kisebb és egyenletesebb.

A telepített Kreisel Power Charger villámtöltők 2 x 180 kW DC töltési teljesítményt tudnak leadni, illetve egy 22kW-os AC csatlakozóval vannak felszerelve.

 

Az új, nagyteljesítményű töltőberendezések nyilvános üzemeltetésűek, a Porsche Buda, a Porsche M5, a Debrecen Autóház és a Walter Autó Sopron telephelyeken várják az e-autókat és már megtalálhatóak az Audi e-tron Charging Service töltőtérképén is:

https://e-tron.charging-service.audi/web/audi-hu/map

 

Moon - a fenntartó elektromobilitás szakértője