MOON Jövőnk hajtóereje

Az a küldetésünk, hogy az elektromobilitás mindennapivá váljon. Már régóta halljuk a "holnap mobilitása" szlogent - ez a holnap ma valósággá vált. A jövőben a megújítható energiák előállítása, tárolása és gazdaságos felhasználása központi kérdéssé válik. A MOON egyedi megoldást kínál ahhoz, hogy beléphessen az elektromobilitás világába. Az otthoni energiatárolóval és a napelem rendszerrel rendelkező Wallboxtól kezdődően az elektromos autó töltőállomásig - választhatóan integrált energiatároló rendszerrel vagy nélküle - az elektromobilitás teljes spektrumát lefedjük. A teljes körű megoldás optimális energiaellátást biztosít és gondoskodik a fenntarthatóságról és a hatékonyságról. A MOON az a rendszerszolgáltató, amely az e-mobilitást elérhetővé teszi a mindennapok számára.

MOON Power Energiamenedzsment

Az egyedi igényeknek megfelelően kialakítható, teljesen egymáshoz illesztett rendszereink nagy hatékonysággal és flexibilisen működnek, teljes mértékben az Ön igényeinek megfelelően. A MOON otthoni energiatárolóban tárolt energia függetlenné teszi Önt az áramhálózattól és egyaránt jelentősen kedvezőbbé teszi az Ön ökológiai és áramvásárlásának gazdaságossági tényezőit.

A MOON napelem rendszer segítségével a nap energiájából környezetbarát módon állíthat elő áramot és napi szinten spórolhat az áramköltségén. Ezen kívül az otthoni energiatároló biztonságot nyújt Önnek, otthoni elektromos készülékeinek energiaellátása áramkimaradások esetén is biztosítva van: a világítástól a konyhában és az irodában használt elektromos készülékeken keresztül az internetig és a fűtésig.

A MOON komplett megoldásaival az elektromos autó kényelmesen, gyorsan és kedvező költségekkel tudja tölteni.

Egy berendezés. Számos előny.

Energiamenedzsmentünk illeszkedik az Ön energiaszükségletéhez

A rendszer méretei és teljesítménye pontosan tervezhető - az otthona vagy a vállalkozása és energiamenedzsment rendszere számára döntő előnyüket biztosít - ma és holnap is. A berendezések meggyőzőek az elegáns dizájnjukkal, a kompakt kialakításukkal és az egyszerű kezelhetőségükkel. Komplett termékválasztékot kínálunk az elektromobilitás területén: 

  • Intelligens töltőtechnika
  • Legmodernebb akkumulátortechnológia
  • "Okos" terhelésmenedzsment- és elszámolási rendszer
  • Napelem berendezés

MOON A teljes megoldás: Mindent egy helyről.

 

  • Tanácsadás
  • Telepítés előtti ellenőrzés
  • Infrastrukturális felkészülés a telepítéshez
  • Telepítés & Üzembe helyezés
  • Támogatás és Karbantartás
  • Tanácsadás pályázatok és támogatások megszerzéséhez

Vannak még további kérdései?

Szívesen válaszolunk a kérdéseire. Kérjük, ehhez töltse ki a kapcsolatfelvételi formanyomtatványunkat. Természetesen e-mailt is küldhet nekünk a következő címre: moo-power(kwfat)porsche(kwfdot)hu .